Home Acties & Wedstrijden WIN: een combiticket voor Beachland

WIN: een combiticket voor Beachland

Dansen op het strand met jouw bestie!

  Dit jaar viert Beachland Festival haar 10e verjaardag en jij kan erbij zijn! We geven namelijk 20 combitickets weg om heel het weekend te dansen op de leukste beats.

  Beachland, dat is hét dancefestival van het jaar. Op zaterdag 7 en zondag 8 juli wordt het strand van Blankenberge-De Haan/Wenduine omgetoverd tot een heuse festivalsite. Trek alvast je dansespadrilles aan want de line up is fantastisch met o.a. Regi, Sylver, 2 Fabiola en 2 brothers on the 4th Floor, Gers Pardoel, Mark With A K en Jebroer. Het allerbeste nieuws? Je kan een combiticket voor twee personen winnen. En als klap op de vuurpijl geeft Beachland voor haar verjaardag een wagen, een Ford Ka+, weg. Voor elke aankoop van €15 aan drank vouchers ontvang je een ticket waarmee je kans maakt om deze wagen te winnen.

  WIN WIN WIN

  Wil jij dit gekke feestje aan de kust niet missen?  Beantwoord dan onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en haal je partyoutfit alvast boven. De wedstrijd loopt tot en met donderdag 1 juli 2018. Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.