Home Acties & Wedstrijden WIN: een pakket met shampoo en conditioner van OGX

WIN: een pakket met shampoo en conditioner van OGX

Ontdek de voordelen van kokoswater voor je haar.

  Zon, zee en chloor kunnen tijdens je vakantie een grote impact hebben op je haar. Het wordt droog en weerbarstig en heeft nood aan extra hydratatie. Goed nieuws: wij geven 25 pakketten weg met de Coconut Water shampoo en conditioner van OGX. Neem deel aan de wedstrijd en ontdek zelf de voordelen van kokoswater voor je haar.

  4 voordelen van kokoswater voor je lokken

  1. Weg met pluizig haar

  Kokosolie is een oplossing voor pluizig haar, maar kan het tegelijk ook verzwaren. Kokoswater is dan een goed alternatief, het bevat dezelfde hydraterende eigenschappen en maakt je haar net zo goed glad en egaal.

  2. Voedt je haar en doet het glanzen

  Kokoswater zit boordevol vitaminen en antioxidanten en voedt je haar dus intensief. Resultaat: glanzende en soepele lokken.

  3. Hydrateert de hoofdhuid en voorkomt roos

  Zowel kokosolie als kokoswater werken intens hydraterend en voedend, waardoor je hoofdhuid minder snel droog wordt en je dus minder kans hebt op schilfers of roos.

  4. Minder kans op haaruitval

  Kokoswater bevat vitamine K en ijzer, wat de haargroei bevordert en de kans op haaruitval vermindert. Masseer de shampoo goed in op de haarwortels om de groei extra te stimuleren.

  Wat zit er in het wedstrijdpakket?

  1 / 2
  1. Coconut Water Shampoo
  2. Coconut Water Conditioner
  1. Coconut Water Shampoo
  1. Coconut Water Shampoo

  2. Coconut Water Conditioner
  2. Coconut Water Conditioner

  Coconut Water van OGX is verkrijgbaar bij Kruidvat en Di.

  WIN WIN WIN

  Wil jij kans maken op dit leuke haarverzorgingspakket van OGX?  Beantwoord dan onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en doe alvast een schietgebedje. De wedstrijd loopt tot en met maandag 16 juli 2018. Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.