Home Acties & Wedstrijden WIN: jouw city break met CKS + outfit t.w.v. €150

WIN: jouw city break met CKS + outfit t.w.v. €150

  Heb jij behoefte aan een weekendje weg? Goed nieuws: dankzij CKS kan je fashionable naar Parijs, Amsterdam, Rotterdam of Düsseldorf.

  Pack your bags, we’re going on a citytrip! Als er iets is waar je ’s ochtends met plezier de wekker voor zet, dan is het wel om op citytrip te vertrekken. De voorbereiding van je city break is dan weer niet ieders favoriete to do… Welke outfits neem je mee? Wat kan je op elk moment aantrekken? Welke looks zijn comfortabel maar toch stylish? Zeg vaarwel tegen stressy dilemma’s dankzij CKS en travel bloggers/fashion lovers Miette Dierckx en Charlotte De Lange.

  Laat je alvast inspireren door de favoriete hotspots van Miette en Charlotte in Amsterdam en Parijs.

  Wat kan je winnen?

  • Een hippe CKS city trip bag waar je alles in kwijt kan.
  • Easy-to-match city trip looks voor elk moment. Denk aan casual stukken zoals een denim jacket of broek, statement-T-shirts met groene of oudroze accenten en eyecatchers in een dreamy tropical print t.w.v. € 150 uit de nieuwe City Break-collectie.
  • Premium Thalys tickets voor jou en je travel buddy heen en terug naar Amsterdam, Rotterdam, Parijs of Düsseldorf.

  WIN WIN WIN

  Kan je niet wachten om door de romantische Parijse straatjes te flaneren? Of is een hippe stad als Amsterdam meer iets voor jou? Beantwoord dan onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en doe alvast een schietgebedje. De wedstrijd loopt tot en met donderdag 21 juni 2018. Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.