Home Acties & Wedstrijden WIN: duotickets voor de film ‘The Nutcracker and the Four Realms’

WIN: duotickets voor de film ‘The Nutcracker and the Four Realms’

Wij hebben 250 plaatsen!

  Wil jij een gratis duoticket winnen voor ‘The Nutcracker and the Four Realms’? Wij trakteren onze lezeressen op een duoticket voor de film op woensdag 31 oktober in Kinepolis Gent en Brussel!

  Het enige wat Clara (Mackenzie Foy) wil, is een sleutel die de doos met daarin een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder kan openen. Een gouden draad, haar aangeboden tijdens het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer (Morgan Freeman), leidt haar naar de felbegeerde sleutel – die prompt verdwijnt in een vreemde en mysterieuze parallelle wereld.

  Het is daar dat Clara kennismaakt met soldaat Philip (Jayden Fowora-Knight), een bende muizen, en de regenten van drie rijken: Land of Snowflakes, Land of Flowers en Land of Sweets. Clara en Phillip moeten het onheilspellende Vierde Rijk trotseren, de thuishaven van de tirannieke Mother Ginger (Helen Mirren), om de sleutel van Clara te bemachtigen en hopelijk de harmonie terug te brengen in de onstabiele wereld.

  Disney‘s nieuwe eindejaarsfilm ‘The Nutcracker and the Four Realms‘ werd geregisseerd door Lasse Hallström en geïnspireerd op het verhaal van E.T.A. Hoffmann, met Keira Knightley in de hoofdrol als de Sugar Plum Fairy en met een speciaal optreden van Misty Copeland.

  Bekijk hier de trailer van ‘The Nutcracker and the Four Realms’

  Vanaf 31 oktober in de bioscoop.

  WIN WIN WIN

  Wil jij een gratis duoticket winnen voor deze film? Wij trakteren 125 lezeressen op een duoticket voor ‘The Nutcracker and the Four Realms’! Wil jij erbij zijn? Sms dan vóór maandag 22/10/2018, middernacht.

  Waar en wanneer? Op woensdag 31 oktober om 20u in Kinepolis Gent en Brussel.

  Sms GENT of BRUSSEL (spatie) de letter van je antwoord op de vraag hieronder naar 6644 (€ 1/verzonden of ontvangen sms). Bijvoorbeeld GENT C.

  Wedstrijdvraag

  In welke film/serie speelt Mackenzie Foy een vampier?

  A. The Vampire Diaries

  B. Twilight

  C. Interstellar

  SMS

  De wedstrijd loopt nog tot en met maandag 22/10/2018, middernacht. Je betaalt € 1 per verzonden of ontvangen sms. Een volledige deelname bestaat uit 4 sms’jes. Max. € 4 per correcte deelname. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Roularta Media Group komt op tegen gokverslaving en de financiële gevolgen daarvan. Je kan je telefoonnummer laten blokkeren teneinde elke deelname onmogelijk te maken. Alleen meerderjarigen (vanaf 18 jaar) kunnen deelnemen. Roularta Media Group verzoekt ouders om toezicht te houden op hun minderjarige kinderen. Voor meer info over deze wedstrijd en het reglement kan je terecht op flairsec@flair.be, op www.flair.be of per post naar Roularta Media Group, met maatschappelijke zetel te Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare. Roularta Media Group verwerkt de door jou meegedeelde persoonsgegevens als verantwoordelijke voor de verwerking. Je persoonsgegevens worden gebruikt in het kader van de uitvoering van de overeenkomst en voor direct-marketingdoeleinden. De persoonsgegevens zullen door ons worden bewaard gedurende een periode van maximaal 5 jaar na je laatste interactie met Roularta. Gelieve te willen noteren dat je persoonsgegevens steeds in overeenstemming met onze privacypolicy worden verwerkt, die je vrij kan consulteren op onze website www.roularta.be/nl/privacy. Indien je bijkomende vragen of opmerkingen hebt met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens, kan je ons steeds contacteren via bovenstaand adres of via www.roularta.be/nl/privacy-policy/contact.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.