Home Acties & Wedstrijden WIN: duotickets voor een avondje Ladies at the Movies met Lady Gaga’s...

WIN: duotickets voor een avondje Ladies at the Movies met Lady Gaga’s filmdebuut ‘A Star Is Born’

Tegenspeler Bradley Cooper maakt meteen ook zijn regiedebuut.

  Onze collega’s van Shedeals zijn weer in een bijzonder vrijgevige bui. Op hun website geven ze duotickets weg voor een gezellig avondje Ladies at the Movies met de romantische film ‘A Star Is Born’ met Lady Gaga en Bradley Cooper.

  Heb jij zin om je verstand nog eens helemaal op nul te zetten tijdens een filmavondje? Op dinsdagavond 2 oktober is het weer tijd voor een heuse Ladies at the Movies. Je smult er van de lekkere hapjes, sipt van een gratis drankje en gaat na de film met een geschenk naar huis!

  In de muzikale film ‘A Star Is Born’ schitteren Bradley Cooper en Lady Gaga naast elkaar. Lady Gaga heeft met haar eerste hoofdrol in een langspeelfilm meteen een goeie te pakken. Wie wil er nu niet de geliefde van Bradley Cooper spelen? Bovendien maakt Bradley met deze film zijn debuut als regisseur.

  Het verhaal

  ‘A Star Is Born’ vertelt het verhaal van een vergeten countryster, Jackson Maine (Bradley Cooper). Hij ontdekt Ally (Lady Gaga), een jonge en veelbelovende zangeres. Terwijl ze stapelverliefd op elkaar worden, stuurt Jack Ally het podium op en maakt van haar een artiest die door het publiek meteen in de armen wordt gesloten. Al snel wordt hij overschaduwd door het succes van zijn nieuwe geliefde en raakt hij in de knoop door z’n eigen vergane glorie.

  WIN WIN WIN

  Wil jij niets liever dan met je mama, vriendin, nicht of buurmeisje naar een avondje Ladies at the Movies op dinsdag 2 oktober? Klik dan hier en beantwoord de drie vragen. Deelnemen aan deze Shedeals-wedstrijd kan nog tot woensdag 26 september. Veel succes!

  Meer wedstrijden? Hierzo!

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.