Home Acties & Wedstrijden WIN: 1 van 500 duotickets voor onze Feelgood Friday op de Boekenbeurs

WIN: 1 van 500 duotickets voor onze Feelgood Friday op de Boekenbeurs

Je hoort er onder andere Eva Mouton, Bieke Ilegems en seksuologe Rika Ponnet spreken.

  Boekenbeurs

  Van 28 tot 11 november kunnen boekenwurmen hun hartje weer ophalen op de Boekenbeurs in Antwerpen. Net als vorig jaar palmen wij, samen met Feeling en Libelle, op een vrijdag de beurs in voor een avond vol interessante vrouwen en goede gesprekken. Je kan je plekje op die Feelgood Friday hier al verzekeren, want we geven 500 duotickets weg.

  Op vrijdag 2 november organiseren Flair, Feeling en Libelle voor de tweede keer een speciale nocturne op de Boekenbeurs. Naast nieuw leesvoer scoren, kan je die vrijdagavond op verschillende podia vrouwelijke auteurs horen spreken en discussiëren. Onder andere Eva Mouton, Bieke Ilegems en Rika Ponnet zullen er bij zijn, maar ook hoofdredactrices Eva Van Driessche (Flair), An Brouckmans (Feeling) en Karen Hellemans (Libelle) beklimmen het podium. Wil jij komen luisteren? Lees dan even verder.

  Praktische informatie

  Waar: Boekenbeurs
  Antwerp Expo
  Jan Van Rijswijcklaan 191
  2020 Antwerpen
  Wanneer: vrijdag 2 november
  17u – 22u30

  Meer info en tickets? https://www.boekenbeurs.be/ 

  WIN WIN WIN

  Vul snel onderstaande vragen in en wie weet zien we jou binnenkort op de Feelgood Friday op de Boekenbeurs! Veel succes.


  De wedstrijd loopt tot zondag 28 oktober, 23u59. De winnaars worden op woensdag 31 oktober verwittigd. Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.