Home Acties & Wedstrijden WIN: een limited edition Dopper Coral Red waterfles

WIN: een limited edition Dopper Coral Red waterfles

Klink op de gezondheid van onze koraalriffen!

  Dopper Coral Red
  © Dopper

  Het is deze maand Mei Plasticvrij en dus dragen we met veel plezier ons steentje bij aan het milieu en de natuur. Wil jij ook meedoen? Wij mogen enkele leuke limited edition Dopper waterflessen weggeven in Coral Red. Bottles up!

  Sleep jij steevast met enkele plastic flesjes in je handtas naar school of je werk? Wel, ook jij kan je steentje bijdragen door een herbruikbare waterfles op je bureau te zetten. Extra pluspunten als ze dan ook nog eens een leuk kleurtje hebben. Enter: Dopper, een duurzame Nederlandse waterflessenfabrikant die droomt van schone oceanen en een goede gezondheid van onze koraalriffen.

  Helaas staat onze zeebodem niet bezaaid met schattige ananashuisjes als in ‘Spongebob’ en dus leeft meer dan 25% van het zeeleven in koraalriffen die de kust beschermen, zeedieren verzorgen en essentieel zijn voor plaatselijke vissers. Helaas weten we ook allemaal dat het steeds slechter gaat met de gezondheid van die riffen. Met deze limited Coral Red waterfles vraagt Dopper aandacht voor het grote probleem: de 8 miljard kilo plastic die jaarlijks in de oceanen belandt.

  WIN WIN WIN

  Wil jij ook klinken op de gezondheid van onze koraalriffen? Wij mogen 20 limited edition Coral Red waterflessen van Dopper weggeven. Beantwoord de wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en doe alvast een schietgebedje. De wedstrijd loopt nog tot en met 15 mei, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdvraag. Niet gewonnen? Geen zorgen, je kan de fles zelf ook bestellen via de webshop van Dopper voor € 12,50. Snel zijn is de boodschap, want de oplage is beperkt!

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.