Home Acties & Wedstrijden WIN: chocolade kerstfiguren van Libeert

WIN: chocolade kerstfiguren van Libeert

Yummm!

  Libeert
  Vergeet chocolademannetjes met Sinterklaas of Pasen, het Belgische chocolademerk Libeert brengt vanaf nu ook een chocolade Kerstman en Rudolf op de markt. En jij kan een doosje winnen!

  Naast de Kerstman en Rudolf schuiven er ook vrolijke sneeuwmannen en schattige kerstpinguïns mee aan de kersttafel van Libeert. De chocolade kerstfiguurtjes werden allemaal gemaakt uit heerlijke Belgische melkchocolade (die dit jaar zelfs een Superior Taste Award won!) en zijn zowel per stuk als in een multi-pack te verkrijgen. Het beste deel: wij hebben 64 multi-packs liggen om zomaar weg te geven.

  Libeert

  WIN WIN WIN

  Wil jij kans maken op een doosje overheerlijke chocolade kerstfiguren van Libeert? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en verberg je weegschaal diep in de kast. Deelnemen kan nog tot en met 12 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Klik hier om dit alsnog toe te laten