Home Acties & Wedstrijden WIN: duotickets voor Bomboclat Festival in Zeebrugge mét camping of glamping

WIN: duotickets voor Bomboclat Festival in Zeebrugge mét camping of glamping

Heb jij nog geen plannen op 23 en 24 augustus?

  bomboclat
  © Bomboclat Festival

  Op het strand van Zeebrugge maakte WECANDANCE ondertussen plaats voor het leuke Bomboclat Festival. Wij geven heel wat tickets inclusief camping of glamping weg!

  Op het strand van Zeebrugge geniet je op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus van de beste Dancehall, Afrobeat en andere hedendaagse Afrikaanse en Caribische muziek op Bomboclat Festival. De volledige line-up vind je hier. Bovendien kan je er smullen van de heerlijkste gerechtjes die de wereldkeuken te bieden heeft. Last minute een festivalletje meepikken? Doe het met Flair!

  WIN WIN WIN

  Heb jij nog niets gepland op 23 en 24 augustus en ben je wel te vinden voor een atypisch weekendje aan zee waar je je laat meevoeren door de tropische vibes? Beantwoord dan snel onderstaande wedstrijdvraag en maak kans op heel wat duotickets voor een weekendje Bomboclat Festival mét camping.

  De échte gelukzakken winnen een festivalpas voor zichzelf en 7 vriend(inn)en mét eigen friends area op de camping (wel eigen tenten en slaapbenodigdheden meenemen). Daar hebben jullie voldoende ruimte om te kamperen, jullie hebben een eigen toiletje, een picknicktafel en zelfs een elektriciteitsaansluiting. De allergrootste geluksvogel wint een duoticket mét glamping voor twee personen (tent en slaapbenodigdheden inbegrepen). Waag je kans!

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.