Home Acties & Wedstrijden WIN: het boek ‘Schone slaapsters’ van Stephen King & Owen King

WIN: het boek ‘Schone slaapsters’ van Stephen King & Owen King

Doe snel mee!

  De herfstdagen komen eraan, en niets is zo zalig als met een goed boek in de zetel kruipen. Lucky you, want wij mogen een aantal exemplaren weggeven van het succesboek ‘Schone slaapsters’.

  Wat gebeurt er als alle vrouwen een voor een verdwijnen? Over de hele wereld gebeurt er iets vreemds wanneer vrouwen in slaap vallen; ze worden langzaam omhuld met een cocon-achtig weefsel en worden niet meer wakker. Maar als het weefsel dat hun lichaam omhult, wordt aangeraakt of aangetast, worden de vrouwen agressief en enorm gewelddadig.

  In het Amerikaanse stadje Dooling verspreidt het virus zich vanuit de vrouwengevangenis en gaat het over op alle gevangenen, met uitzondering van één persoon. Er doen al snel verhalen de ronde over deze Evie. Is ze een medische rariteit of net het kwaad dat het virus veroorzaakt? De achtergebleven mannen in het stadje, overgelaten aan hun primaire instincten, raken slaags met elkaar terwijl de sheriff van Dooling, Lila Norcross, vecht om wakker te blijven. Ondertussen ontwaken de vrouwen die in slaap zijn gevallen in een compleet nieuwe wereld…

  Stephen King en Owen King, ‘Schone slaapsters’ – € 25 – Paperback, 832 pagina’s. Release op 26 september 2017.

  WIN: het boek ‘Schone slaapsters’

  Wil jij je laten meeslepen door dit spannende verhaal? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en maak alvast wat ruimte vrij in je boekenrek. De wedstrijd loopt nog tot en met dinsdag 3 oktober, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.