Home Acties & Wedstrijden WIN: 5x het boek ‘The Hate U Give’ van Angie Thomas
ADVERTENTIE

WIN: 5x het boek ‘The Hate U Give’ van Angie Thomas

  Epic Reads
  ‘Angie Thomas heeft een prachtig, briljant en hartverscheurend boek geschreven dat alles in zich heeft om een klassieker te worden.’ Dat zijn de woorden van John Green, de auteur van 'The Fault in Our Stars'. 'The Hate U Give' is een relevant en hartverscheurend verhaal dat je uitdaagt om na te denken over de vooroordelen in de huidige maatschappij. Het is een van de eerste boeken geïnspireerd door de Black Lives Matter-beweging. 
  ADVERTENTIE

  'The Hate U Give'

  Wanneer de zestienjarige Starr Carter ziet dat haar ongewapende jeugdvriend Khalil wordt doodgeschoten door een politieagent, komt haar wereld op zijn kop te staan. Starr is verdrietig en in de war, en moet haar weg zien te vinden in een wereld vol ongelijkheid en vooroordelen. Op school denken ze dat Khalil het er zelf naar heeft gemaakt, en noemen ze hem een crimineel en zelfs een drugsdealer. Maar Starrs buurtbewoners gaan ondertussen de straat op uit protest tegen de politie, die geen onderzoek wil doen naar de schietpartij. Iedereen vraagt zich af wat er nu echt gebeurd is. Starr is de enige die daar antwoord op kan geven, maar dat is niet zonder risico… 

  Het boek wordt overal ter wereld gezien als een belangrijk boek dat ongetwijfeld veel stof zal doen opwaaien. Het zal in zo'n 19 landen verschijnen en wordt ook verfilmd met Amandla Stenberg (Rue uit 'The Hunger Games') in de hoofdrol.

  WIN WIN WIN

  Ben jij benieuwd naar het verhaal van Starr Carter? Goed nieuws, want Flair mag 5 exemplaren van 'The Hate U Give' weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden, je gegevens achterlaten et voilà!De wedstrijd loopt van XX juni tot XX juni middernacht. Het wedstrijdreglement vind je hier.

  ADVERTENTIE
  ADVERTENTIE

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.