Home Acties & Wedstrijden WIN: 1 van de 5 boeken van ‘Het Lichaam van Coppens’

WIN: 1 van de 5 boeken van ‘Het Lichaam van Coppens’

Een vroeg kerstcadeautje?

  Zit jij ook elke donderdagavond met een wetenschappelijke blik én een flinke portie lachspieren klaar voor een nieuwe aflevering van ‘Het Lichaam van Coppens‘? Wij dus ook. Maar wist je al dat de broertjes Coppens ook een eigen boek hebben uitgebracht? En er is nog meer leuk nieuws: wij mogen maar liefst vijf exemplaren weggeven.

  Elke donderdagavond trakteren Staf en Mathias Coppens ons op een nieuwe aflevering van ‘Het Lichaam van Coppens‘. Daarin schenken de broers hun lichaam aan de wetenschap en ondergaan ze de meest gekke proeven. Maar nu gaat het duo nog een stap verder, want samen met uitgeverij Segunda brengen ze een boek met de honderd leukste educatieve vragen op de markt.

  In het boek vind je niet alleen honderd interessante vragen met dito antwoorden, maar ook een heleboel extra weetjes die nooit op televisie zijn uitgezonden, en dankzij de tips van Staf en Mathias kan je enkele proeven zelf uittesten. Kortom: je vindt altijd wel iets nieuws in het boek.

  WIN WIN WIN

  Wil jij zelf neuzen in de honderd vragen en antwoorden van de broertjes Coppens? Of wil je dit boek als vroeg kerstcadeautje aan iemand schenken? Waag dan snel je kans. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaande vraag juist beantwoorden, je gegevens achterlaten en een schietgebedje doen. De wedstrijd loopt van dinsdag 10 oktober tot en met dinsdag 17 oktober, middernacht. Veel succes!

  Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.