Home Acties & Wedstrijden WIN: het boek ‘1 Groente in de hoofdrol’ ter ere van World...

WIN: het boek ‘1 Groente in de hoofdrol’ ter ere van World Veggie Day

Laat je inspireren

  Hoera, op 1 oktober vieren we World Veggie Day! We schrappen dus voor één dag alle vlees en vis van het menu en kiezen resoluut voor een lekker gerecht met groenten. Op zoek naar inspiratie? Met het boek ‘1 Groente in de hoofdrol’ van Georgina Fuggle tover jij de lekkerste vegetarische gerechten op de tafel. En wij mogen een paar exemplaren weggeven!

  Koken met alleen maar groenten saai? Als het aan Georgina Fuggle ligt niet. De hippe jonge chef en foodstylist uit Londen verzamelde meer dan 100 inspirerende groenterecepten in het boek ‘1 Groente in de hoofdrol‘, een ware bijbel voor vegetariërs en groenteliefhebbers. En na de verandering in onze voedingsdriehoek is het de perfecte bron van inspiratie voor de lekkerste groentegerechten.

  De hoofdstukken in het boek werden opgedeeld per groentesoort en er werd ook plaats gemaakt voor afwijkende groenten als maïs en radijs. De recepten gaan van stevige warme wintergerechten over lichte en gezonde zomersalades tot voedzame granen voor een doordeweekse dag. Het water loopt ons spontaan in de mond!

  WIN WIN WIN

  Wil jij je laten inspireren door de lekkere recepten uit ‘1 Groente in de hoofdrol’? Beantwoord dan snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en maak alvast wat ruimte vrij in je boekenrek en je koelkast. De wedstrijd loopt nog tot en met vrijdag 29 september, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.