Home Acties & Wedstrijden WIN: een weekendje in het gloednieuwe Park Inn by Radisson in Berchem...

WIN: een weekendje in het gloednieuwe Park Inn by Radisson in Berchem t.w.v. € 250

We geven 6 weekendjes inclusief ontbijt, diner en parking weg. Ideaal voor een korte vakantie in eigen land!

  Park Inn by Radisson
  © Radisson

  De internationale hotelketen Radisson opende zopas een gloednieuwe Park Inn-vestiging in Berchem. Wij geven 6 duo’s de kans om het nieuwe hotel gratis en voor niets een weekendje uit te proberen, inclusief ontbijt en diner!

  Het nieuwe Park Inn by Radisson ligt in de groene long van Antwerpen en op wandelafstand van trein, tram en bus. Daardoor is het de perfecte uitvalsbasis voor bezoekjes aan Antwerpen en andere Vlaamse steden. Het hotel ligt bovendien vlak bij de hippe wijk Zurenborg, waar altijd iets te beleven valt. Na een avond – of nachtje – verkennen, slaap je in een van de 142 comfortabele en stijlvolle kamers met groot bed, linnen lakens en regendouche.

  Het inbegrepen ontbijt en diner brengt je in het moderne restaurant, of op een zomerse dag gewoon op het grote, zonnige terras. Ter ontspanning kan je een spelletje pool spelen of een potje zweten in de fitness.

  WIN WIN WIN

  Zin in een korte en goedkope vakantie in eigen land? Beantwoord voor maandag 1 juli om 23u59 onderstaande vragen om kans te maken op een van de weekendjes die we weggeven.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.