Home Acties & Wedstrijden WIN: een van de 500 T-shirts van LolaLiza x Flair

WIN: een van de 500 T-shirts van LolaLiza x Flair

Deelnemen aan de wedstrijd doe je hier!

  Onder het motto ‘perfectly imperfect‘ voorzien we je elke week van de nodige portie self-love in je vertrouwde Flair. En omdat we jullie oh zo graag in de bloemetjes zetten, geven we in samenwerking met LolaLiza maar liefst 500 T-shirts weg die je er dankzij dat motto dagelijks aan doen herinneren dat jij perfect imperfect bent.

  Bij Flair streven we niet naar perfectie, maar wel naar self-love, want álles begint bij jezelf graag zien. En omdat we die boodschap nog net dat tikkeltje meer kracht willen bijzetten én omdat we jullie er nog maar eens van willen overtuigen dat jullie ge-wel-dig zijn op álle mogelijke vlakken, ontwierp LolaLiza 500 exclusieve T-shirts waarmee ook jullie met dat motto voor de spiegel, op het werk of in je luie zetel kunnen shinen.

  Dat LolaLiza het ontwerp van de T-shirts voor haar rekening nam is niet geheel toevalling. Met de leuze ‘Empowering women’ sluit het Belgische modemerk nauw aan bij onze missie en zet het sterke vrouwen in de kijker. De gloednieuwe ‘Dream Team’-collectie zet die missie, samen met actrice Kim Van Oncen, trouwens extra hard in de verf door slogans zoals de onze te verspreiden.

  Hoe je zelf een van de 500 very Instagramable T-shirts met onze slogan ‘perfectly imperfect‘ kan bemachtigen? Simpel: door deel te nemen aan onderstaande wedstrijd! Dat kan nog tot en met 12 oktober. Spread the word, en vooral: succes!

  PS Ons wedstrijdreglement kan je hier nalezen!

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.