Home Acties & Wedstrijden WIN: een duopakket met föhn en straightener van Philips t.w.v. € 260

WIN: een duopakket met föhn en straightener van Philips t.w.v. € 260

Waag je kans!

  wedstrijd philips
  © Philips

  Nu de feestdagen eraan komen, wordt het – geef toe, na maanden met een dotje rondgelopen te hebben – misschien nog eens tijd om wat te experimenteren met feestelijke kapsels. En wij helpen je daar maar al te graag een handje bij. Win jij straks een föhn én straightener van Philips? Succes!

  Dankzij Flair en Philips maak je kans op een van de tien duopakketten met de nieuwste föhn en straightener van Philips. Beide toestellen zijn uitgerust met de SenselQ-technologie, waardoor de temperatuur zich aanpast aan je haar. Enkele voordelen? Je haar blijft glanzend en gezond, én het is sneller droog en/of gestyled. Perfect voor die stralende look tijdens de feestdagen, toch?

  Heb je geen idee hoe je eraan begint? Onze beautyredactrice Charlotte toont je hier hoe je je haar op een gezonde manier stijlt. Hier leer je dan weer hoe je je haar föhnt alsof je net van de kapper komt. Wil je volumineus, maar gezond haar? Dan moet je deze video bekijken.

  WIN WIN WIN

  Het enige wat je moet doen om kans te maken op dit prachtig duopakket, is onderstaande wedstrijdvraag beantwoorden, een gokje wagen op de schiftingsvraag en je gegevens achterlaten. Een fluitje van een cent. We duimen voor jou!

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
  Klik hier om dit alsnog toe te laten