Home Acties & Wedstrijden 5 Vlaamse feelgoodfilms om tijdens de kerstvakantie te bekijken met een warme...

5 Vlaamse feelgoodfilms om tijdens de kerstvakantie te bekijken met een warme choco erbij (+ WIN!)

Doe mee aan onze wedstrijd en win een gratis film!

  Het barre kerstweer schreeuwt om ontelbare zetelmomentjes. En wie zit er nu niet graag gezellig met een fleecedekentje en warme chocolademelk naar een feelgoodfilm te kijken?

  Een goed drama of een ingewikkelde thriller kunnen ons altijd bekoren, maar gezellige feelgoodfilms blijven onze favoriet. Deze vijf Vlaamse topfilms halen wij deze winter met héél veel plezier nog eens van onder het stof.

  1 / 5
  Hasta la vista
  Smoorverliefd
  Zot van A.
  Man zkt vrouw
  Weekend aan Zee
  Hasta la vista
  Hasta la vista

  Drie jonge kerels houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om eindelijk van de grond te gaan. Niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

  Smoorverliefd
  Smoorverliefd

  De eigenwijze veertienjarige Eva gunt ons een speelse kijk in de muizenissen en amoureuze lotgevallen van zichzelf, haar zus, moeder en tante. Vier chaotisch-grappige sterke vrouwen die samen onder één dak leven en elk op hun eigen manier op zoek zijn naar ‘love, peace and happiness’. Of hoe een verpletterende kus in de regen of een gedeelde smoothie je leven kunnen veranderen…

  Zot van A.
  Zot van A.

  Anna is gescheiden van Bruno nadat die was vreemdgegaan met de schooljuf van hun zoontje Boris. Haar piepjonge minnaar kan echter maar tijdelijk voor wat afleiding zorgen… Het huwelijk van Arno en Lydia, Anna’s beste vriendin, heeft in ieder geval meer weg van het perfecte voorbeeldhuwelijk… hoewel? Bij Alain en Fred is alles een en al rozengeur en maneschijn, want ze staan op het punt te trouwen… of gaat het feest toch niet door? Astrid, de zus van Alain, werkt in een juwelenwinkel en hoopt iedere dag opnieuw dat haar prins op het witte paard voor de deur staat. De avances van ‘s lands meest begeerde vrijgezel, Paul, heeft ze helaas niet door… En dan is er ten slotte Annette, die tijdens haar zoektocht naar een verdwenen sint zichzelf én haar ware liefde ontdekt.

  Man zkt vrouw
  Man zkt vrouw

  Op de eerste dag van zijn pensioen krijgt de zestigarige schooldirecteur en weduwnaar Leopold Vossius van zijn huishoudster Ada te horen dat ze terugkeert naar haar geboorteland. Leopolds ongevraagd hulpvaardige buurman Julien overtuigt hem ervan online een vrouw te zoeken. De belangstelling blijkt overweldigend en Leopold begint te daten. Op de dag van zijn eerste afspraak duikt ook Ada’s vervangster op: haar Roemeense nicht Alina. Ze irriteert Leopold mateloos en zet op meer dan één manier zijn hele leven op zijn kop.

  Weekend aan Zee
  Weekend aan Zee

  Weekend aan Zee gaat over vier vriendinnen die jaarlijks op reünieweekend gaan naar zee, naar het huis waar ze als tieners hun zomers doorbrachten. Er is één afspraak: geen mannen. Maar niet iedereen houdt zich daaraan. Uiteindelijk zal dit weekend hoop brengen op een nieuw begin.

  WIN! WIN! WIN!

  Op de website UniversCine.be kan je heel wat topfilms van Vlaamse en internationale bodem kijken. En omdat wij jullie filmverslaving maar al te graag voeden, geven we heel wat codes weg om gratis een film te bekijken op UniversCine.be!

  Wat je daarvoor moet doen? Gewoon onderstaande vraag beantwoorden en je gegevens achterlaten. De winnaars worden in de week van 10 december gecontacteerd.

  Het wedstrijdreglement vind je hier.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.