Home Acties & Wedstrijden WIN: 50 duotickets voor de ‘Nooit meer diëten’-dagen met Sandra Bekkari

WIN: 50 duotickets voor de ‘Nooit meer diëten’-dagen met Sandra Bekkari

Alles wat je moet weten voor een gezonde levensstijl.

  Wegens groot succes van vorig jaar, organiseert Sandra Bekkari ook dit jaar opnieuw haar ‘Nooit meer diëten’-dagen. En jij kan er samen met een vriendin bij zijn!

  Het is al het vierde ‘Nooit meer diëten‘-boek dat health guru Sandra Bekkari op de wereld zet. En dat wordt uitgebreid gevierd in het weekend van 6 en 7 januari op de ‘Nooit meer diëten’-dagen in het Kursaal van Oostende. Op het programma: een heleboel boeiende lezingen, kookdemo’s, een foodmarkt en speeddatesessies met Sana-coaches. Met andere woorden, alles om te ontdekken hoe ook jij een gezonde levensstijl in je leven kan passen.

  Maar er is meer. ‘Tijdens het event kan je niet alleen heel veel informatie verzamelen over een gezonde levensstijl. Ik heb vorig jaar ook gemerkt dat dit het uitgelezen moment is voor bevriende leden uit mijn Facebookgroep om elkaar in reallife te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen’, vertelt Bekkari.

  WIN WIN WIN

  Wil jij erbij zijn? Wij mogen 50 duo’s blij maken met een ticket voor het event. Beantwoord onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan tot en met woensdag 27 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.