Home Acties & Wedstrijden WIN: een ‘Fruity Fresh’-wellnessarrangement bij Thermae Grimbergen

WIN: een ‘Fruity Fresh’-wellnessarrangement bij Thermae Grimbergen

Wij gingen alvast de nieuwe behandelingen uittesten!

  Zin in een dagje pure verwennerij? Goed nieuws: wij mogen 5 lezeressen verwennen met een ‘Fruity Fresh’-wellnessarrangement bij Thermae Grimbergen. Zo ga jij fris en fruitig de lente in!

  Wie een dagje heerlijk wil ontspannen, moet bij Thermae Grimbergen zijn. Het wellnesscentrum vierde vorig jaar zijn twintigste verjaardag, maar ook dit jaar zijn er weer een heleboel nieuwigheden om te ontdekken. Geen fan van een beetje skinnydippen of naakt in een sauna gaan zitten? No worries. Thermae Grimbergen heeft zowel een naakt (Aquarius) als badkledinggedeelte (Sabai), dus zo kan iedereen ultiem ontspannen.

  Zalig cocoonen

  Nieuw in het arrangement: de Herbal Cocooning Massage en de gelaatsverzorging met arnica-extract. De Herbal Cocooning Massage is een 50 minuten durend staaltje pure verwennerij. Je start met een rugpakking met opwarmende gel die lekker intrekt terwijl je voeten, kuiten, hoofd en gezicht gemasseerd worden. Afronden doe je met een heerlijke rugmassage. Hoewel er doorgaans niks boven een massage van je lief gaat, kunnen we deze toch ook op een voetstuk plaatsen. Yep, kippenvel gegarandeerd! En dat warme gevoel op je rug zindert nog een hele avond heerlijk na…

  Arni-quoi?

  Ook de gelaatsverzorging met arnica-extract duurt 50 zalige minuten. Na een reining met melk en lotion volgt een gommage en een ontspannende drukpuntmassage van het gelaat en hoofd met arnica. Vervolgens droom je even weg met een magisch maskertje, om daarna af te sluiten met een dagcrème met arnica. Arni-quoi? Arnica is een plant die meer dan 150 actieve ingrediënten bevat. Hij verhoogt de weerstand van de huid en verstevigt die, vermindert en voorkomt couperose, hydrateert en geeft een stralende teint. Heel eerlijk? Ons velletje was nog nooit zó zacht. Dit is de ideale boost op een koude winterdag!

  Fruity Fresh in Thermae Grimbergen

  Heb je het helemaal gehad met de winter? Tijdens het ‘Fruity Fresh’-wellnessarrangement staat er een lichaamsmassage van 25 minuten op het programma. De fruitige massageolie geeft je lichaam én geest een instant energieboost. Precies wat je nodig hebt om je voor te bereiden op de lente! De rest van de dag geniet je gewoon van de thermen (met of zonder badkleding), kan je deelnemen aan een opgietsessie of geniet je van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Een aanrader is de Wooden Bar in het ‘naakte’ gedeelte, waar alle gerechten rechtstreeks van het houtvuur komen. Op het einde van de dag krijg je ook nog een afscheidsgeschenkje mee naar huis.

  WIN-WIN-WIN

  Klinkt dat alles je als muziek in de oren? Prima, want wij mogen 5 lezeressen verwennen met een ‘Fruity Fresh’-arrangement bij Thermae Grimbergen. Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en begin alvast te dromen. De wedstrijd loopt nog tot en met dinsdag 13 februari, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.