Home Acties & Wedstrijden WIN: een sporthorloge van TomTom

WIN: een sporthorloge van TomTom

Push it, ook tijdens de feestmaanden, to the limit met een personal trainer aan je pols!

  Kan jij ook niet meer wachten tot Kerstmis? Wij maken het aftellen een beetje leuker met Flairs Grote Adventswedstrijd: van 1 tot 24 december valt er elke dag een nieuwe prijs te winnen. Op 25 december maak je kans om het volledige prijzenpakket te winnen! Vandaag: TomTom Spark 3 Cardio + Music Watch

  Push it, ook tijdens de feestmaanden, to the limit met een personal trainer aan je pols!

  Heb jij tijdens de feestmaanden ook een gebrek aan motivatie? Zou je net als BV’s een personal coach willen die je helpt om je fitnessdoelstellingen te bereiken? Wat dacht je dan van een personal coach om je pols, zoals de TomTom Spark 3 Cardio + Music!

  Dankzij een nieuwe update op de sporthorloges van TomTom ben je je beter bewust van je fitnessleeftijd en word je elke dag aangespoord om een gezonde levensstijl te behouden, ook tijdens de feestmaanden. Door ‘fitnesspunten’ te halen tijdens je work-outs daalt je fitnessleeftijd en ben je in no time de jongste in de gym! Met gepersonaliseerde work-outs kan je bovendien genieten van vijftig hardloop- en fietswork-outs met een intensiteit en duur die automatisch aangepast zijn aan jouw persoonlijke fitnessniveau.

  Daarnaast bevat de Spark 3 Cardio + Music ook een ingebouwde hartslagmeter, 24/7 activity tracking en gps-tracking. Beweeg op de beats van de muziek met meer dan 500 nummers die je gemakkelijk via Bluetooth van je sporthorloge naar je oortjes kan sturen, geen gedoe met draden! Een overzicht van al je activiteiten en de daarbij behorende fitnessleeftijd kan je eenvoudig terugzien in de MySports-app. Haal jezelf dus uit je winterslaap met de TomTom Spark 3 Cardio + Music om je pols, want vergeet niet; summer bodies are made in winter!

  WIN WIN WIN

  Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en haal die sportoutfit alvast boven! Deelnemen kan nog tot en met 4 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.