Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: ‘Driegangendiner met 2 voor de prijs van 1’

Deze week bij Flair: ‘Driegangendiner met 2 voor de prijs van 1’

Pocket driegangendiner

Heerlijk, zo’n hele avond lang genieten van lekker eten, en je liefste diep in de ogen kijken of gezellig bijkletsen met je beste vriendin(nen). Maar ook best duur. Want je wilt natuurlijk nog centjes overhouden om te shoppen en je bent misschien aan het sparen voor die leuke citytrip of droomreis.

Maar zoals je weet, hebben wij bij Flair voor álles een oplossing: kies je favoriete restaurant en geniet met twee van een heerlijk driegangendiner voor de prijs van één.

Actie en voorwaarden

  • Je kan met deze bon in een restaurant uit deze pocket het vermelde driegangenmenu eten met 2 personen voor de prijs van 1. Je geniet al van een menu met z’n tweeën vanaf € 39 voor 2 personen.
  • Een bon is geldig voor twee personen. Wil je met meerdere personen gaan, loop dan snel even naar de krantenwinkel voor een extra Flair.
  • Als je met een oneven aantal gaat eten, bijvoorbeeld met 5 personen, dan gaan we er ook van uit dat je 3 menu’s bestelt en betaal je dus 3 x de prijs voor 2 personen. Als je met een oneven aantal personen bent, kan je dat oplossen door 1 persoon van de kaart te laten eten.
  • De actie is geldig van 6 februari tot en 6 april 2018.
  • Reserveer telefonisch voor je etentje en vermeld duidelijk dat het om de ‘2 voor de prijs van 1’-Flairactie gaat.
  • Eventuele klachten dienen rechtstreeks aan Two4One gericht te worden via www.two4one.be

Gratis goodiebag

Spaar nu met ons Flairpockets voor jouw gratis goodiebag. Ontdek hier hoe!

Flair 6