Home Acties & Wedstrijden WIN: make-upsetje + filmticket van de nieuwe filmtopper ‘Molly’s Game’

WIN: make-upsetje + filmticket van de nieuwe filmtopper ‘Molly’s Game’

Snel meedoen!

  Molly's Game
  © IMDB

  Je hoeft je alvast niet te vervelen deze kerstvakantie, want op 3 januari komt de film ‘Molly’s Game’ in de bioscoopzalen. Een waargebeurd verhaal over de glamoureuze pokerprinses Molly Bloom. En wij mogen enkele make-upsetjes + filmtickets weggeven!

  Molly’s Game‘ vertelt het verhaal van Molly Bloom, die van professionele skiester naar high class pokerhostess ging. Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld, waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen in no time haar eigen games waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO’s en advocaten aanschuiven. Haar geluk in het spel, de beruchte Viper Room en de miljoenen die over haar tafel gaan, leveren haar de titel ‘the poker princess’ op. Dan verspeelt een zakenman 4 miljoen bedrijfsgeld aan haar tafel en komen met Molly’s getuigenis ook de details over haar pokerwedstrijden op straat te liggen.

  ‘Molly’s Game’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Molly Bloom, met Jessica Chastain in de hoofdrol.

  WIN WIN WIN

  Molly's Game

  Naar aanleiding van de release van de film mogen wij enkele filmtickets en make-upsetjes van ArtDeco weggeven (mascara, concealer en oogschaduwbasis). Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en zoek alvast een cinemabuddy. Deelnemen kan nog tot en met woensdag 27 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.