Home Acties & Wedstrijden WIN: heerlijke geurstokjes van Atelier Rebul

WIN: heerlijke geurstokjes van Atelier Rebul

Win elke dag van de advent een prijs op Flair!

  Kan jij ook niet meer wachten tot Kerstmis? Wij maken het aftellen een beetje leuker met Flairs Grote Adventswedstrijd: van 1 tot 24 december valt er elke dag een nieuwe prijs te winnen. Op 25 december maak je kans om het volledige prijzenpakket te winnen! Vandaag: geurstokjes van Atelier Rebul.

  Apple Cinnamon, perfect voor de feestdagen

  Om het feestseizoen te vieren lanceert beautymerk Atelier Rebul een speciale editie van de My Home Exclusive-geurkaars en geurstokjes, bestaande uit een geurenmix van appel en kaneel. Deze limited edition begint met de verfrissende topnoten van appel, sinaasappel en peer. De hartnoten bestaan uit kruidige kaneel en kruidnagel, gevolgd door de basisnoten van zoete vanille, witte muskus en sandelhout. De mix van ingrediënten smelt prachtig samen en zorgt voor een warme en moderne geur, perfect voor de feestdagen! De Apple Cinnamon geurkaars – en geurstokjes zijn nu al verkrijgbaar in de winkel. Goed nieuws: jij kan de geurstokjes winnen!

  Geurstokjes

  WIN WIN WIN

  Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Deelnemen kan nog tot en met 9 december, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.