Home Acties & Wedstrijden Acties MUST DO: boek deze zomer voor € 80 per nacht onze cosy...

MUST DO: boek deze zomer voor € 80 per nacht onze cosy Flaircaravan midden in de natuur

Guess who's back? Naast een overnachting, krijg je per persoon een goed gevulde goodiebag t.w.v. € 70.

Guess who’s back? Back again? Het is onze Flaircaravan! Eindelijk mogen we ons favoriete nieuwtje van deze zomer met jullie delen.

Soms moet je even je hoofd leegmaken en de natuur in trekken. Weidse uitzichten, frisse lucht en een helder hoofd, weg van de files, wifi en to-dolijstjes. Daarvoor is er de Flaircaravan. Elke dag van de zomer kan je onze Flaircaravan huren voor twee of drie personen (trommel je vriendinnen dus maar al op), telkens weer op een andere, mooie, groene locatie in ons land.

Vraag je bestie, lief of mama mee, en laat je inspireren door de prachtige omgeving, de stilte en sta ervan versteld hoe weinig je nodig hebt om gelukkig te zijn. Al wordt het wel moeilijk kiezen tussen een plantentuin, wijndomein, kasteelhoeve, wildpark of schapenboerderij… Genieten maar!

Reserveren geblazen

Voor een overnachting met 2 of 3 personen én een goed gevulde goodiebag per persoon t.w.v. € 70, leg je maar € 80 neer. Vorig jaar was hij in amper twee dagen uitverkocht, dus wees er snel bij! Klik hier voor meer info en reservaties.

Opgelet: bij de start van een reservering wordt de aangeduide dag steeds een halfuurtje gereserveerd. Als de boeking uiteindelijk niet voltooid wordt, komt de dag gewoon weer vrij. Regelmatig refreshen als jouw gewenste dag niet meer vrij lijkt te zijn, dus!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.