Home Acties & Wedstrijden Acties JAAA: hier kan je onze Flairagenda en -vibrator (anoniem) nabestellen

JAAA: hier kan je onze Flairagenda en -vibrator (anoniem) nabestellen

De Flair Shop is geboren!

Was jij al het hele jaar aan het wachten op de komst van de nieuwe Flairagenda of onze populaire vibrator, maar vergat je er domweg eentje op de kop te tikken? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

In onze gloednieuwe Flair Shop kan je vanaf vandaag onze allerleukste Flairproducten nabestellen aan schappelijke prijsjes, zonder bij te betalen! Was je een tikkeltje te verlegen om de Flairvibrator op de toonbank te leggen? Bestel ‘m dan gewoon via onze Flair shop.

De afgelopen weken hebben we van jullie héél wat aanvragen gekregen om onze Flairproducten na te bestellen. En uiteraard luisteren wij naar onze liefste lezeressen. Ontdek onze Flair Shop hier!

1 / 3
Flairagenda 2019
Vibrator
Winterboek
Flairagenda 2019
Flairagenda 2019

Ben jij ook al reisjes voor volgend jaar aan het uitstippelen? Of moet je dringend nog eens een vriendinnenavond inplannen? Tijd om een van de twee Flairagenda’s voor 2019 in huis te halen!

€ 3,95 – bestel ‘m hier en hier

Vibrator
Vibrator

Hoe jij die koude winternachten wat warmer kan maken? Simpel! Ook dit jaar kan je een Flairvibrator bestellen. Deze keer kozen we voor een luxe-uitvoering in black & gold. Een uiterst soft & silky vibrator.

€ 4,95 – bestel ‘m hier

Winterboek
Winterboek

Flairs superdik winterboek voor 148 pagina’s winters leesplezier! Win jouw ticket naar de zon, zalig warme winterjassen of een weekendje weg!

€ 4,95 – bestel ‘m hier

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.