Home Acties & Wedstrijden Flair 2: ‘Pizza of pasta voor maar € 10’

Flair 2: ‘Pizza of pasta voor maar € 10’

Buon appetito!

  Eerlijk: wij zouden het liefst elke dag pizza of pasta eten. Ben jij ook zo gek op de Italiaanse keuken, maar durf je je vriendinnen of lief niet nog een keer mee te tronen naar die pizzeria of trattoria? Dan heb je nu het ideale excuus: pizza of pasta voor amper € 10! Een koopje, quoi, en perfect als al die kerstcadeautjes een gat in je budget hebben geslagen. Smullen zonder schuldgevoel: dat noemen wij de perfecte deal.

  Je kan met de bon in een restaurant uit Flairs pizza- en pastapocket het vermelde menu proeven voor maar € 10 per persoon. Met z’n tweeën betaal je dus € 20.

  Bij sommige restaurants wordt er naast het hoofdgerecht ook een extraatje (aperitief, dessert…) aangeboden. Dat is in de actieprijs van € 10 p.p. inbegrepen en daarvoor hoef je dus niet bij te betalen. Kijk bij het restaurant van je keuze of je een extraatje krijgt en wat het inhoudt.

  De bon is geldig van 27 december 2016 t.e.m. 27 februari 2017. Kijk bij het restaurant van je keuze of de actie geldig is op de dag dat je er wil gaan eten.

  Pizzapocket

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.