Home Acties & Wedstrijden WIN: duofilmtickets voor de BNP Paribas Fortis Film Days

WIN: duofilmtickets voor de BNP Paribas Fortis Film Days

Want wat is er leuker dan met een fikse korting naar de bioscoop gaan? Helemaal gratis gaan natuurlijk!

  © Unsplash

  Binnenkort is het weer zover. Tijdens de BNP Paribas Fortis Film Days kan je ook dit jaar voor een spotprijsje naar de film. En wat is er nóg leuker dan met korting naar de bioscoop gaan? Helemaal gratis gaan natuurlijk!

  Daarom geven wij heel wat duofilmtickets weg om tijdens de BNP Paribas Fortis Film Days van zondag 22 tot en met woensdag 25 september een bezoekje aan de bioscoop te brengen.

  Is er een film die jij graag wilt zien? Of wordt er misschien zelfs die week een film gereleased waar je al een tijdje naar uitkijkt? Vier dagen lang kan je naar echt absoluut élke film voor amper € 5,50. Daarvoor hoef je trouwens helemaal geen klant te zijn bij BNP Paribas Fortis. Ontdek hier de deelnemende bioscopen en avant-premières.

  WIN WIN WIN

  Wat nóg leuker is dan met een fikse korting naar de cinema gaan, is natuurlijk helemaal gratis naar de film gaan. Heb jij nog een gaatje vrij op 22, 23, 24 of 25 september? Dan neem je maar beter snel deel aan onze wedstrijd! Wie weet ga jij binnenkort dan wel helemaal gratis naar de bioscoop met je lief, vriendin, buurmeisje of opa. Veel succes!

  Jobs

  Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

  Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.