Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: superdik zomerboek voor maar € 4,95 extra

Deze week bij Flair: superdik zomerboek voor maar € 4,95 extra

Maar liefst 148 pagina's aan zalige zomerse lectuur!

Zin om tijdens de zomer met je neus in de boeken te kruipen? Geen studieboeken welteverstaan. 😉 Flair has got you covered, want deze week scoor je voor € 4,95 extra Flairs grote zomerboek. Een zalig boek om uren in te lezen en te genieten. Bij voorkeur buiten, met je snoet in de zon en met een verfrissend glaasje wijn in de hand. Cheers!

De vakantie lonkt en dat wil zeggen dat ook de zoektocht naar zomerse lectuur van start kan gaan. Want zeg nu zelf: is er iets beter dan op het strand of in je hangmat lekker weg te dromen bij prachtige verhalen en beelden? Wij denken van niet! Flair lanceert deze week dan ook een superdik zomerboek vol inspiratie: van heerlijke recepten tot dé reistrends en tips & tricks om jouw vakantiefoto’s nog mooier te maken. Uiteraard voorzien we ook een flinke dosis fashion zodat jij deze zomer in stijl over het strand flaneert.

Heeft je trein of vlucht maar weer eens vertraging? Dan vergeet je je frustraties meteen dankzij de heerlijke puzzels of de fantastische verhalen van mensen die voorgoed naar het buitenland verhuisden. Je kan daarnaast ook je volgende vakantie alvast beginnen plannen, want onze redactrices verklappen je de allermooiste plekjes waar zij ooit vertoefden.

PS Lees je dit nu vanuit je strandstoel in Spanje en keer je pas volgende week weer huiswaarts? Droog die tranen dan maar alvast, want je kan het zomerboek nog tot half augustus in jouw supermarkt of krantenwinkel scoren.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.