Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: gratis flesje heerlijke Pink Gin van Filliers

Deze week bij Flair: gratis flesje heerlijke Pink Gin van Filliers

Zomervakantie in een flesje!

Is er iets beter dan op je terras genieten van een verfrissend glaasje alcohol? Wij denken van niet! Daarom krijg je deze week bij je favoriete magazine een gratis flesje heerlijke Pink Gin van Filliers. Cheers!

Eindelijk heeft die verdomde regen plaatsgemaakt voor zwoele temperaturen. Dat betekent dat het apero-seizoen officieel geopend is en je terras weer de place to be is. Het ideale drankje om dat heuglijke moment te vieren? Pink Gin van Filliers. Dat is een verfrissende gin die verfijnd is met framboos en gojibessen. Yup, klinkt als vakantie in een flesje.

Klinken op de zomer

Krijg jij nu al een droge mond? Rep je dan snel naar de supermarkt of krantenwinkel, en vraag aan de kassa naar je gratis flesje. En ja, het is uiteraard toegestaan om meer Flairs te kopen. Zo heb je voldoende flesjes om ook je vriendinnen een verrukkelijk drankje aan te bieden. Je moet uiteraard wel 18 kaarsjes hebben uitgeblazen om een flesje in ontvangst te kunnen nemen.

P.S. Kleinere verkooppunten nemen niet deel aan deze actie. Ren dus snel naar een groter winkelpunt, zoals een populaire krantenwinkel, Delhaize, Carrefour en Press Shop. De actie geldt zolang de voorraad strekt.