Home Acties & Wedstrijden Acties ACTIE: deze trendy enkellaarsjes shop je nu met een fikse Flair-korting

ACTIE: deze trendy enkellaarsjes shop je nu met een fikse Flair-korting

Hip en helemaal herfstproof!

Wil je hip het najaar in, maar is je portefeuille iets te licht door de reizen, festivals en uitstapjes van afgelopen zomer? No worries, want wij komen met stijlvolle enkellaarsjes die je meteen in je kast wil en waarvoor je niet te diep in de buidel hoeft te tasten. Jawel dat lees je goed: je shopt ze met een fikse Flair-korting!

Van stoere veterlaarzen tot chunky sneakers: onze schoenenkast belooft dit seizoen een paar opvallende ontwerpen te mogen verwelkomen. Helaas overleven die hippe ontwerpen niet elk seizoen en moet je dus bijgevolg regelmatig in een nieuw paar investeren. Krijg jij het nu al spontaan warm bij die gedachte? Flair to the rescue, want wij komen met een paar stijlvolle laarsjes die seizoen na seizoen in je kleerkast kunnen blijven schitteren. Enkellaarsjes zijn dan ook onze redders in nood bij koude, maar ook regenachtige dagen. Je kan ze namelijk zowel onder een ribfluwelen broek aan als onder een indrukwekkende maxi-jurk. Rest jou alleen nog de keuze tussen klassiek zwart of een verleidelijke slangenprint.

Hoe werkt het?

Haal snel je Flair van 29 oktober mét bon in huis en ren ermee naar de dichtstbijzijnde Bristol-winkel. Daar krijg je in ruil voor je bon en € 24,99 jouw favoriete enkellaarsjes. Shop je liever vanuit je luie zetel? Dan kan je ze ook bestellen via de webshop met de actiecode 67330270.

PS: de actie is geldig zolang de voorraad strekt en dat van 28/10/2019 t.e.m. 24/11/2019. De actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen. Oh, en je kan slecht 1 bon per aankoop inleveren. Veel shopplezier! 😉

In ruil voor de bon en € 24,99 ontvang je 1 paar Bristol-enkellaarsjes naar keuze. Ook geldig in de webshop via bristolshop.be met de actiecode 67330270. Actie geldig, zolang de voorraad strekt, van 28/10/2019 t.e.m. 24/11/2019. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen. Slechts 1 bon per aankoop. Voor alle Bristol-filialen check bristolshop.be.
Roularta Media Group, met maatschappelijke zetel te Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare (hierna Roularta), verwerkt de door jou meegedeelde persoonsgegevens als verantwoordelijke voor de verwerking. Je persoonsgegevens worden gebruikt in het kader van de uitvoering van de overeenkomst en voor direct-marketingdoeleinden. De persoonsgegevens zullen door ons worden bewaard gedurende een periode van maximaal 5 jaar na je laatste interactie met Roularta. Gelieve te noteren dat je persoonsgegevens steeds in overeenstemming met onze privacypolicy worden verwerkt, die je vrij kan consulteren op onze website Roularta.be/nl/privacy. Als je bijkomende vragen of opmerkingen met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens hebt, kan je ons steeds contacteren via bovenstaand adres of via Roularta.be/nl/privacy-policy/contact.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.