Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Let it snow!

Winters weer: meer sneeuw op komst dit weekend

Wie dacht dat we de winter al vaarwel konden zeggen, heeft het mis. Want na een paar ijskoude dagen met hier en daar sneeuw, wordt er voor dit weekend nog meer sneeuw verwacht.

Brrr, België!

 

Helaas geen blauwe lucht vandaag, want we krijgen een eerder bewolkte dag. En tussen die wolken zitten er een paar die hier en daar wat lichte sneeuw zullen laten vallen – ook gedurende het weekend.

 

Suit up, want vandaag en de komende dagen blijven we gezellig rond het vriespunt schommelen. Vooral vannacht wordt het frisjes: tot -6°C. In heel het land wordt dan ook lichte sneeuwval verwacht.

 

Betere temperaturen in het vooruitzicht

 

Zaterdag wordt het iets warmer, maar blijft het risico op sneeuw wel bestaan. Zondag wordt het iets warmer (hallo, 10 graden!), waardoor de sneeuw terug wegtrekt.

 

Helaas geen weer voor sneeuwmannen dus, al kan je hier wel bijzondere exemplaren spotten. Wie niet graag de baan optrekt bij winters weer, kan hier 10 toptips ontdekken om te rijden in de sneeuw. En wie liever binnenblijft, kan dit weekend chillen in een van deze sneeuwwitte truien. Hoera!

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '