Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij zijn ZO benieuwd

Wie heeft June vermoord? Ontdek de waarheid vanaf maandag 29 augustus

De zomervakantie is bijna voorbij. Natuurlijk zijn we hier een beetje triestig door, maar het nieuwe tv-seizoen maakt veel goed. Op 29 augustus begint ‘Familie’ weer en komen we ein-de-lijk te weten wie er achter de dood van June zit.

Al twee maanden vragen we ons af wie June vermoord heeft. Tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’ zagen we hoe June neergeschoten werd. Niet veel later kon je zien hoe Niko het moordwapen in een container smeet en op de vlucht ging.
 

Echte fans hebben Niko natuurlijk kunnen volgen tijdens de webafleveringen van ‘Niko Op De Vlucht’. Met meer dan 244.000 unieke gebruikers en 7.700.00 views was het verhaal duidelijk een succes. Klik hier en hier om te weten wat er precies gebeurd is met Niko.
 

Wanneer we maandag 29 augustus verdergaan, kunnen we genieten van een extra lange aflevering. We worden meegesleurd in een spannende zoektocht naar de waarheid en krijgen meer zicht op de gebeurtenissen na de moord. Op maandag 5 september is er een sprong in de tijd en bevinden we ons twee maanden later.
 

Het wordt bovendien een speciaal seizoen, want eind december blaast ‘Familie’ 25 kaarsjes uit. Verder mogen we ook een heleboel nieuwe gezichten verwachten. Te beginnen met Kürt Rogiers en Vincent Banic die we meteen in de eerste week te zien krijgen. Kürt speelt de rol van Lars Dewulf. Hij wordt de nieuwe CEO van Fashion en is een echte womanizer. Vincent kruipt in de huid van Guido en neemt de rol over van Jelle Florizoone.
 

Wil je niks missen van het nieuwe seizoen? Kijk dan vanaf maandag 29 augutus om 19u55 naar Familie op VTM.

Lees ook: 

Dit had Twitter te zeggen over de seizoensfinale van 'Familie'

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '