Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Wat is dat toch met de mensen?'

‘Dubbelspel’ afl. 8: ‘Sinds wanneer verwacht iedereen dat ik zomaar spontaan mijn kleren ga uittrekken in hun bijzijn?’

Vorige week is VTM gestart met haar eerste online serie. Dertig afleveringen lang kan je kijken naar het verhaal van Laura, een doodnormaal meisje dat droomt van roem en rijkdom.

Toen ik hoorde dat Mieke had aangebeld, heb ik snel het geld weggestoken en geroepen dat ze al maar naar mijn kamer moest gaan.
 

Mieke had een grote zak bij, waarin kleren bleken te zitten. Ik was zo blij dat ze me toch nog wilde helpen. Ook al verwachtte ze dat ik me voor haar neus zou omkleden. Wat is dat toch met de mensen? Sinds wanneer verwacht iedereen dat ik zomaar spontaan mijn kleren ga uittrekken in hun bijzijn? Maar het moet gezegd worden: ik zag er echt wel supergoed uit in de kleren.
 

Zodra ik de kans kreeg, heb ik het geld van mama dan ook terug in haar portefeuille gestoken. Shit zeg, bijna had ik geld gepikt van mijn eigen moeder. Ik ben zó opgelucht dat het niet nodig was.

Enig probleem: ik heb mama moeten beloven dat ik morgen na school boodschappen ga doen. Tja, dat was nu eenmaal de enige manier om haar portefeuille weer in handen te krijgen en het geld ongemerkt terug te stoppen. Maar morgenavond moet ik ook op de set zijn.
 

Fuck!

 

Bekijk hier alle afleveringen van ‘Dubbelspel’. Iedere weekdag komt er een nieuwe korte aflevering bij om 11u, en dat 30 afleveringen lang.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '