Magnum opent overheerlijke ‘Double Pleasure Bar’
In de Magnum Double Pleasure Bar kan je terecht voor de drie nieuwe Magnum Doubles: twee lagen chocolade met daartussen een laagje chocolade, pindakaas of karamel, of je stelt er zelf een Magnumijsje samen met tal van verrukkelijke ingrediënten zoals speculaas, chili, rozenblaadjes of zelfs de snoep die knettert in je mond. En zo deed ook ambassadrice Tatiana Silva dat. Zij creëerde haar eigen ijsje met zwarte chocolade, speculaas, verse aardbeiencoulis en witte chocoladekrullen. Na Brussel strijkt de Magnum Double Pleasure Bar nog neer in Antwerpen en aan de Belgische kust. Dare to go double!
Praktisch
Van 28 mei tot 11 juni: Flageyplein, Brussel
Van 18 juni tot 3 juli: Antwerpen
Van 9 juli tot 24 juli: Belgische kust
Wij gingen proeven
Redactrice Elke maakte een Magnum met zwarte chocolade, rozenblaadjes, kokos, breseliennenootjes en karamel.
Redactrice Isa maakte een Magnum met witte chocolade, chili, breseliennenootjes en karamel.
Zo maak je je eigen Magnum:
Lees ook:
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier