Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Magnum opent overheerlijke ‘Double Pleasure Bar’

Vanaf morgen geeft Magnum de officiële aftrap van haar zomertour met de Magnum Double Pleasure Bar: dé place to be om zelf je ijsje samen te stellen. Wij gingen alvast proeven, en het resultaat is meer dan goedgekeurd.

In de Magnum Double Pleasure Bar kan je terecht voor de drie nieuwe Magnum Doubles: twee lagen chocolade met daartussen een laagje chocolade, pindakaas of karamel, of je stelt er zelf een Magnumijsje samen met tal van verrukkelijke ingrediënten zoals speculaas, chili, rozenblaadjes of zelfs de snoep die knettert in je mond. En zo deed ook ambassadrice Tatiana Silva dat. Zij creëerde haar eigen ijsje met zwarte chocolade, speculaas, verse aardbeiencoulis en witte chocoladekrullen. Na Brussel strijkt de Magnum Double Pleasure Bar nog neer in Antwerpen en aan de Belgische kust. Dare to go double!

 

Praktisch

Van 28 mei tot 11 juni: Flageyplein, Brussel

Van 18 juni tot 3 juli: Antwerpen

Van 9 juli tot 24 juli: Belgische kust

 

Wij gingen proeven

 

A photo posted by Flair België (@flairbelgie) on

 

Redactrice Elke maakte een Magnum met zwarte chocolade, rozenblaadjes, kokos, breseliennenootjes en karamel.

 

 

A photo posted by Elke Spelters (@sir_elke) on

 

Redactrice Isa maakte een Magnum met witte chocolade, chili, breseliennenootjes en karamel.

 

 

A photo posted by Isabelle Naeyaert (@isanaeyaert) on

 

Zo maak je je eigen Magnum:

 

Magnum

 

Lees ook:

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '