Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een must have in elke keuken!

Dille & Kamille leert ons opnieuw koken

Niet iedereen op de redactie loopt even warm wanneer we het over koken hebben. Onze mama's hebben ons veel te lang verwend, die goede sushizaak is net iets te vlakbij of je wil je mascara liever niet verprutsen door een ui te snijden. Dille & Kamille wil daar nu verandering in brengen met de lancering van hun 'Keukengeheimen'.

We hebben het allemaal druk-druk-druk en dus blijft er vaak geen tijd meer over om 's avonds zelf nog achter de kookpotten te gaan staan. In de luxewereld van vandaag is dat niet echt een probleem meer, want met kant-en-klare maaltijden, leveringsdiensten en een restaurant op elke hoek heb jij in no time een heerlijk potje voor je neus staan. Bespaart je heel wat tijd én moeite.

 

Terwijl mamalief elke dag een verse kom soep voor ons op tafel zet, zijn wij al heel erg blij als onze cake niet verbrandt in de oven of onze pasta eindelijk eens gaar genoeg is. Grote opluchting toen we hoorden dat Dille & Kamille met een kookschriftje boordevol simpele basistechnieken en slimme kooktips op de proppen kwam. 'Keukengeheimen' puilt namelijk uit van de fijne receptjes om de nieuwe generatie – ons, dus – opnieuw achter de potten en pannen te krijgen. Zowel de beginnende als de meer ervaren thuiskok zal in dit boekje zijn gading vinden. Een must have in iedere keuken!

 

Keukengeheimen

 

'Keukengeheimen' – € 12,95 – in de winkels van Dille & Kamille en via de webshop.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '