Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Maar met twee pop-ups per plein!

‘Mijn Pop-uprestaurant!’ slechts in drie steden

De (verwachte) vervanging van Alex Callier door een nieuw jurylid is niet de enige verandering die wordt doorgevoerd in het nieuwe seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Deze keer zullen er namelijk geen vijf, maar zes duo's deelnemen. Bovendien worden ze verdeeld over slechts drie steden en komen ze per twee op hetzelfde plein te staan. Van sterke concurrentie gesproken!

De gelukkige steden zijn dit jaar Antwerpen, Genk en Kortrijk. Daar zullen telkens twee duo's op een bruisende plek in de stad hun creatief concept neerpoten. In Antwerpen zal dat op de Gedempte Zuiderdokken zijn. Vorig jaar mochten zussen Mieke en Lieve daar de Antwerpenaren al laten kennismaken met hun soulfood. Deze keer zullen dus twee pop-ups het imposante plein kleuren. Genk verwelkomt pop-ups op de C-Mine, de creatieve hotspot van de stad. In Kortrijk nemen twee koppels het Stationsplein in, waar Stefaan en Barbra twee jaar geleden al visrestaurant Storm openhielden.

 

Volgens presentatrice Evi Hanssen wordt het een harde strijd: 'Vroeger wist je als deelnemer niet altijd waarmee je concurrent in een andere provincie bezig was, maar nu zit er een duo met dezelfde ambitie pal naast je. Dat kan wel eens heel erg spannend worden!'

 

Het nieuws over Gert Verhulst als nieuw jurylid en deze spannende wending maakt ons alvast enthousiast, maar stiekem hopen we nog steeds op één ding. Kunnen de gebroeders Boxy alstublieft een vaste rol krijgen in het programma? Pretty please?

 

broers boxy Mijn Pop-uprestaurant

 

 

 

Lees ook:

 

HOTSPOTS: de leukste ontbijtplekjes in Leuven

HOTSPOTS: dit zijn 5 van de leukste eetplekjes van Gent

HOTSPOTS: 5 zoete zondes in Mechelen die je zeker eens moet bezoeken

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '