Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© festileaks

Gaat de organisatie nu te ver?

Stijgt de prijs voor Rock Werchter wéér in 2016?! Foei, Herman!

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
In de wandelgangen hoorden we vertellen dat de organisatie van een van Vlaanderens bekendste zomerfestivals zijn prijs ook dit jaar weer zal doen stijgen. Gaan ze nu te ver? Of tasten we met veel liefde nog wat dieper in onze geldbuidel?

De prijs van een combiticket zal in 2016 maar liefst 236 eurootjes bedragen. Deze prijs ligt tien euro hoger dan de kostprijs voor een combiticket van Rock Werchter 2015. Een dagticket zal je in 2016 pas kunnen bemachtigen voor 100 euro. In 2015 kon je dit al voor 95 euro. Hebben we dit nog wel over voor een dagje muziek?

 

Geen gigantische geldbrieven extra, denk je dan, maar ook het contant betalen van drank en eten op de weide wordt duurder. Drie euro voor een pintje, dat wordt de maat op Rock Werchter 2016. De prijsstijgingen lijken wel een niet af te leren gewoonte te worden bij het festival.

 

Een euro of tien, sterven gaan we er niet van. Maar wat vinden we er écht van? Gaat de organisatie te ver? Moet Herman Schueremans meer stilstaan bij de bescheiden spaarboekjes van de jeugd? We zijn benieuwd naar jullie mening.

 

Wel moeten we bekennen dat de artiesten die al toezegden voor Rock Werchter 2016, niet de minsten zijn: Editors, Florence + The Machine, Rammstein en Red Hot Chili Peppers. Nou... Wie zich door deze prijsverhoging niet uit zijn lood laat slagen, kan zijn tickets vanaf zaterdag 5 december om 9 uur bestellen. Meer info vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '