Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Hoera voor de technologie!

Nooit meer twijfelen in de paskamer: vraag het aan je smartphone!

Twijfelaars van deze wereld, uw verlossing is nabij. De nieuwe app Grader geeft je bij elk geval van twijfel advies over de moeilijke beslissing die je moet maken. Of het nu gaat over een nieuwe jurk die je al dan niet zal kopen, de vraag of je je haar zou laten knippen of welke schoenen bij je outfit passen: aan Grader – lees: aan de gebruikers van de app – mag je alles vragen.

Het is zo simpel als het klinkt. Je trekt een foto van het onderwerp van twijfel en vervolgens kunnen alle gebruikers van de app je foto anoniem een score op tien geven. Naast de gemiddelde score van alle beoordelingen, krijg je ook het gemiddelde van de mannen en vrouwen apart en het gemiddelde per leeftijdscategorie te zien.

 

grader

 

De app wordt pas volgende week donderdag officieel gelanceerd, maar de afgelopen twee weken downloadden reeds 800 mensen de app. Zij zijn al volop foto's van hun eten, kledij en uiterlijk aan het uploaden. Spijtig nieuws voor Androidgebruikers, zij moeten nog even wachten op hun versie. Grader is wel beschikbaar in de App Store.

 

Bron: metronieuws.nl

 

 

 

Nog leuke apps:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '