Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Dé leukste Halloween uitjes

Binnenkort is het weer Halloween! Ga jij voor een old school verkleedfeestje of een dagje griezelen in een pretpark? Wij zetten hieronder alvast de leukste Halloween uitjes op een rij.

Bobbejaanland

 

Van 18 oktober tot en met 2 november, kan je in 'het Plezantste Land' terecht voor een portie stuipen op het lijf. Naast het nieuwe doolhof ‘Mirror Mansion’ en de illusieshow ‘Nightmares’ is er ook voor de jongste bezoekers het ‘Trick or treat’ doolhof. Griezelen op maat!

 

Océade

 

Het waterpark Océade kleurt rood voor Halloween! Van maandag 27 oktober tot en met zondag 2 november kan je ook in Océade gaan griezelen. Dagelijks kleurt het water er omstreeks 15u rood, waardoor je je in een echt bloedbad waant.

 

Walibi

 

In Walibi vind je het grootste Halloween evenement van België. Zeven spookhuizen, zes scare zones, zeven nocturnes en wel meer dan 150 monsters! Durf jij dit aan?

 

Utopolis

 

Ben je klaar voor een avond waarbij al je grootste angsten in je naar boven komen? De Utopolis bioscopen baden in een horror-sfeer en op het programma staan enkele zeer grote titels die je ongetwijfeld enkele slapeloze nachten bezorgen... 

 

Oostende

 

Tussen 4 oktober en 2 november viert Oostende Halloween. Verwacht je aan tal van animaties en acts. Fort Napeleon wordt omgetoverd in een griezelfort en ook de winkelstraten krijgen een nieuw (griezelig) kleedje. Op 31 oktober sluit men af met een Halloweenspektakel en vuurwerk op het Maria Hendrikapark.

 

Hard Rock café

 

"Halloween for our big monsters" is een Halloweenfeestje in het Hard Rock café in Brussel. In een enge setting zal er gedanst worden tot in de vroege uurtjes! Verkleden is een must, want het beste verkleedkostuum zal beloond worden. Ga jij als sexy kitten of als boze heks?

 

Horrorparcours – De heksen van Huleu

 

De heksen van Heleu verwelkomen je in het Tricot-bos voor een nachtelijke griezelwandeling in Itter op 31 oktober. Spoken, vampieren en andere monsters zijn aanwezig op het gloednieuw aangelegd horrorparcours. Met je klamme handjes knijpen in die van je boyfriend is toegestaan!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '