Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Must sees op tv

Geen bal op tv? Think again! Flair geeft je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn en dat warme fluffy dekentje al maar bij de hand.

Singl3s

 

Singl3s

 Wat? Voor het tweede seizoen van Singl3s neemt kersvers Vijf-gezicht Annelien Coorevits het heft over van Ann Van Elsen in de zoektocht naar een geschikte partner voor drie single ladies. Die nemen samen hun intrek in een chique villa, waar ze honderd al dan niet begeerlijke vrijgezellen over de vloer krijgen. Daaruit mogen de dames er elk vijf kiezen om mee op date te gaan.

Zeker kijken want...

Gewillige mannen die in de rij staan om goed- of afgekeurd te worden? Wij zien dat volledig zitten. Misschien moeten we zelf ook maar eens zo'n auditiedag organiseren...

Singl3s – Vijf – woensdag 3 september om 21.15

 

Teen Scenes

Teen Scenes

Wat? Tussen al het oeverloze ge-twerk en dry humping door schenkt JIM ook aandacht voor enkele nijpende eigentijdse problemen van de Vlaamse jeugd zoals ongewenste zwangerschappen en de risico's van online daten in deze nieuwe, op waar gebeurde feiten gebaseerde docufictiereeks.

Zeker kijken want...

De makers gaven de voorkeur aan een docufictiereeks – denk aan een realityreeks, maar dan met acteurs en met een script – omdat deze format volgens hen de geloofwaardigheid van de verhalen verhoogt, "zonder in te zoomen op de echte jongeren die de situaties hebben meegemaakt". 

Teen Scenes – JIM – elke maandag 16:30 – 19:45 en woensdag 16:45, zaterdag 19:00 en zondag 12:45

 

Faking it

Faking it

Wat? Nergens bijhoren. Voor Karma en Amy is het de ergste nachtmerrie. En op hun school is anders zijn populair. En kijk, op een feestje worden ze geout als het eerste lesbisch koppel op school. Lesbisch zijn ze echter niet, maar dé kans om populair te zijn willen de vriendinnen niet laten liggen. Al snel blijkt echter dat Amy meer voelt... 

Zeker kijken want...

Het idee klinkt goedkoop. Maar wacht toch even voor je wegzapt. Niet alleen is de serie echt grappig door vrijuit te graaien uit de koffer vol clichés over homo's en lesbiennes, maar ze is ook verrassend echt. Samen stappen de meisjes vrolijk uit de kast. Maar wanneer Amy hetzelfde alleen moet doen, deze keer echt, zien we hoe ze worstelt met haar eigen gevoelens. 

Faking It – Vijf – zondag 7 september, 19.35

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '