Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

7 x eten uit de muur!

Eten uit de muur is wat ons betreft één van de beste uitvindingen ooit. Het is snel, handig én vooral: goed voor al je cravings. Op elk moment van de dag! Wij zetten de 7 smakelijkste muren voor je op een rij.

Cupcake ATM

Cupcake ATM

De bankautomaat van onze dromen geeft geen geld, maar eten. En dan liefst een romige, roze cupcake – met glitters. Enter: De cupcake ATM van Sprinkles Cupcakes. De machine heeft enorm veel verschillende smaken, van klassiekers als vanille en chocolade tot specials als Cuban Coffee en Lemon Meringue. En onze favoriet, Red Velvet, is er zelfs gluten- en suikervrij te krijgen! Momenteel zijn er ATM’s in New York, Beverly Hills, Chicago, Atlanta, Dallas en Las Vegas. Fingers crossed dat de volgende bij ons komt!

Kroket

Kroket

Toen wij vroeger naar de Efteling gingen, was de kroketmuur stiekem onze favoriete attractie. De Nederlandse topper is nog steeds immens populair, en verkoopt naast de klassieke kroket ook frikandellen (aka. curryworsten), bamischijven en nasiballlen. Een vettige hap in 1-2-3 uit de muur toveren? Wij zijn fan.

Frietjes

Frietjes

In Brussel kwamen ze met dé perfecte manier om onze midnight cravings te stillen: een echte frietjesautomaat. Je kan er 24/24 crunchy frietjes halen voor slechts 2,5 euro, met saus inbegrepen! De automaat bakt ze goudbruin in minder dan 90 seconden, zodat jouw zin snel gestild wordt. Of zodat je een tweede portie kunt halen voordat de eerste koud wordt.

Kaviaar

Kaviaar

In Los Angeles houden ze van all things extravagant én een beetje over the top. Hun nieuwste uitvinding? De kaviaarautomaat! In de chique buurten van Beverly Hills kan je Imperial River Belluga kaviaar zo uit de muur halen. Kostprijs: zo’n 500 dollar. En hé, als dat een beetje over budget is, kan je er ook slakken of truffels halen!

Burrito

Burrito

Nog eentje in LA én cheaper dan kaviaar: de Burrito Box. Op het touchscreen menu kan je kiezen uit vijf verschillende burritosmaken (denk: chorizo, spek, etc.). 3 minuutjes wachten en voilà, burrito time! De machine geeft uiteraard ook guacamole, zure room en Tabasco. Olé!

Sla

Sla

In Japan kan je nu ook sla uit de muur halen. Jep, sla. In “The Chef’s Farm” (die zo’n 90 000 dollar kostte) groeien per dag zo’n 60 kroppen sla onder fluorescent licht. Kropje on the go? Check!

Krab

Krab

In fabulous Las Vegas bedachten de eigenaars van Tinoco’s Bistro de krabmuur: een muur waar je zelf je eigen krab kan vangen. Met een grijphaak (net zoals op de kermis!) kan je er voor 2 dollar eens grijpen naar een krab. Beet? Dan maakt de bistro de krab gratis voor je klaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '