Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/DK.Photography.com.au/photos/pb.265090986915233.-2207520000.1489026446./1313578568733131/?type=3&amp;theater">DK Photography</a>

Tweede keer, goede keer?

Fantastische verloving nadat ze zijn eerste ring in de vuilbak gooide

Toen de Australische fotograaf Dale Sharp (34) zijn vriendin Karlie Russell (29) na zeven maanden ten huwelijk wilde vragen, liep alles op zeer onfortuinlijke wijze mis. Een jaar later probeert Dale het opnieuw, en het resultaat is spectaculair!

Dat zelf de beste verlovingsplannen in duigen vallen, kan altijd gebeuren. Maar dat Dales kostbare verlovingsring door zijn toekomstige verloofde in de vuilbak zou gegooid worden, had hij waarschijnlijk niet ingecalculeerd. 

Dure crème, dito ring

Als je een dure verlovingsring zou moeten verstoppen een vlucht naar IJsland, waar zou jij die dan laten? Dale dacht dat een dure crème wel een veilige locatie was. Hij had zelfs aan zijn vriendin Karlie gezegd dat ze die zeker mee moest nemen.

Tijdens hun overstap in de Faeröer-eilanden moesten ze echter snel gewicht uit hun koffer kwijtraken. Karlie nam die taak op zich en... gooide de dure crème in de vuilbak
 

Een tweede keer naar IJsland

Dale wist van niets tot hij in IJsland op zoek ging naar de crème. Toen Karlie zei dat die ergens in de luchthaven in een vuilbak zat, wist Dale dat hij snel opnieuw moest beginnen te sparen. Een jaar later had hij genoeg geld verzameld en plande hij opnieuw een tripje naar IJsland in. Hij had namelijk het plan om hun verloving vast te leggen met het noorderlicht op de achtergrond

Ze verwachtte niets    

Aangezien zowel Dale als Karlie fotograaf is en een grote voorliefde voor het noorderlicht koestert, wist hij dat hun verloving in de buurt van dat prachtige natuurfenomeen plaats moest vinden. Ze hebben elkaar namelijk leren kennen door samen de wereld rond te reizen op zoek naar zulke speciale fotomomenten. Tijdens die shoots namen ze wel vaker selfies met een spectaculaire achtergrond, maar deze keer zou het echt uniek worden. Karlie wist van niets en zette zich klaar voor de foto, met een zaklamp om hun silhouetten te verlichten. Op het moment dat de camera klikte, ging Dale op de knieën.

 

 

DK Photography

Karlie had niets zien aankomen en zei tot Dales grote verbazing ja op zijn aanzoek. Dale liet aan zijn indrukwekkende hoeveelheid volgers op Facebook en Instagram weten dat de liefde van zijn leven op dat perfecte moment de zijne werd. 

Bron: Facebook DK Photography

Lees ook:

ZIEN: de 25 mooiste verlovingsfoto's van het afgelopen jaar

TREND GESPOT: puur voor het plezier bruidsjurken passen

WAUW: in deze iglo's willen wij ook wel eens naar het noorderlicht kijken

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '