Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

17 mannen op de rooster

Wat hij denkt tijdens seks

Wij dames stellen in het ergste geval boodschappenlijstjes op of tellen de barsten in het plafond. Maar wat gaat er in hem om tijdens le moment suprême? We vroegen 17 mannen het hemd van hun lijf.

 

GEEN COMPLEXEN = LEKKER SEKSEN

Liggen we dan eindelijk in de armen van onze droomman, dan nóg kunnen we de gedachten aan vetrolletjes en striemen niet uit ons hoofd zetten. Trekken mannen zich daar nu werkelijk niets van aan? 
 
Steven (25, single): “Natuurlijk zie ik cellulitis wel, maar ik vind het niet lelijk. Mijn aandacht gaat naar haar vormen. Liever een ronde, sensuele vrouw dan een afgetrainde meid zonder fantasie.” 
 
Ook Jens (34, samenwonend) snapt niet waar we ons zo druk over maken: “Striemen, kilo’s, wat is daar mis mee? Het enige waar ik op afknap is een slechte adem of een volledig kale vagina. Ik wil een vrouw, geen pornoster.” 
 
Terwijl dat net het struikelblok is van Bob (35, in een relatie): “Ik hou niet van veel schaamhaar. Kort vooraan en kaal onderaan is ideaal. Heeft ze toch een flinke bos, dan bef ik niet.” 
 
Gerard (26, single) vindt zichzelf allesbehalve kritisch. “Mijn enige afknapper zijn magere vrouwen. Met kleren aan zien ze er knap uit, naakt zijn ze hard en knokig."
 
” Ach, dik of dun, we moeten vooral stoppen met zeuren, zegt Koen (33, single): “De grootste afknapper is haar geklaag: ‘Kijk niet naar mijn buikje’, ‘Mijn borsten zijn te klein.’ Als ik met een meisje in bed beland, heb ik al láng haar lichaam gecheckt en weet ik waar ik aan begin.” 
 
Toch zijn de mannen zelf ook niet gevrijwaard van complexen, maar die verzwijgen ze meestal wegens ‘niet mannelijk’. Bovendien maken ze zich meer zorgen over hun bedprestaties. 
 
Alain (34, samenwonend): “In vrouwenbladen lees je dat vrouwen een tedere minnaar willen. Maar ik wil me een held voelen en achteraf brullen als een leeuw omdat ik mijn vrouw volledig van de wereld heb geneukt. Ik doe extreem mijn best.” 
 
De ondervraagde mannen zijn er verder ook unaniem over dat lichaamsgeuren veel sexyer zijn dan parfums en dat je over goede seks niet te veel mag nadenken. Geen van de ondervraagden wil een plank in bed, maar op een overactieve behaagster zitten ze ook niet te wachten. 
 
“Mijn partner moet zich amuseren. Ze mag geven of nemen. Soms heb ik zelf zin om er als een plank bij te liggen, soms ben ik heel actief”, vat Gabriël (38, samenwonend) het mooi samen.
 
 
 

HET GEHEIM VAN GOEDE SEKS

Aangeven wat ze willen, vinden de meeste mannen lastig. Iets bij naam noemen doodt het mysterie. Hints zijn beter.
 
Steven (25, single): “Ik zou nooit durven te zeggen: ik wil dat je me pijpt terwijl je jezelf vingert. Al hoop ik er wel op!” 
 
Ook Koen (33, single) wacht liever af: “Ik probeer non-verbale aanwijzingen te geven. Na afloop zeg ik wat ze goed deed.” 
 
Gabriël (38, samenwonend) heeft er geen enkele moeite mee om te laten merken wat hij wil. “Als ik gepijpt wil worden, dan duw ik haar hoofd naar beneden. Het is juist opwindend om haar te domineren. Maar ze hoeft niets tegen haar zin te doen.” Het geheim van superseks schuilt alvast niet in een uitgebreid arsenaal van standjes. 
 
Koen (33, single): “Wie meer dan drie standjes per vrijsessie uitprobeert, is een idioot. De seks die ik me altijd zal blijven herinneren, had niets met techniek te maken maar alles met intensiteit.” 
 
Niet honger maar liefde blijkt de beste saus. Goede seks zonder liefde bestaat, maar onvergetelijke seks zonder liefde niet.

Casual sex was zelfs nooit aan Alain (34, samenwonend) besteed: “Seks zonder liefde is veredeld masturberen. Ik ben geenszins veeleisend, ik ben al blij als ik kan seksen – met de vrouw van mijn leven.”

 
Vrijgezel Koen heeft die vrouw nog niet gevonden: “Tijdens sommige onenightstands besef je plots dat je totaal niet bij elkaar past. Dan hoeft het voor mij niet meer. Ik maak dan af waar ik aan begonnen ben, om er daarna zo snel mogelijk vandoor te gaan.” 
 
Over andere vrouwen fantaseren tijdens het vrijen, doen ze alleen als de seks écht slecht is. Favoriet zijn dan onbereikbare vrouwen: zangeressen, actrices of een fantasievrouw.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '