Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Vrijen op locatie

Zo hebben andere nationaliteiten seks

Je verlaat het veilige Belgische bed en doet het eens met een IJslander, een Zweed of een Tibetaan. Wat mag je verwachten?

Groenland

In de zomer gaat de zon nooit onder boven de Poolcirkel. Dus zelfs na middernacht moet het licht in de slaapkamer niet aan. Gevolg: voor eskimo's is vrijen echt geen avondactiviteit! Elk moment van de dag is goed genoeg!

Verenigde Staten

Amerikanen zijn geobsedeerd door hygiëne. Neem het dus niet persoonlijk als je verovering net na de daad opspringt en richting douche sprint. Het knuffelen moet wachten tot hij opgefrist is. Of je springt natuurlijk mee onder de douche.

Soedan

Hoe knapper, hoe bloter... dat is de filosofie van de Noubas. Wie dus iets te tonen heeft, moet geen valse schaamte vertonen en mag alles laten zien. Verwacht dus ook niet dat er onder die flodderige T-shirt misschien nog een geweldig knap lichaam schuilt. What you see is what you get!

Tibet

In sommige afgelegen gebieden in Tibet krijg je een special deal: 2 voor de prijs van 1. Het is er namelijk de gewoonte dat je het bed deelt met de broers van je verovering.

Zweden

De Zweden lijken een koel volkje en het is niet altijd makkelijk om snel contact met hen te maken. Maar toch kennen ze geen schaamte als eenmaal alle kleren uit zijn! Dit is een minnaar die jouw lichaam helemaal wil ontdekken!

 

Lees ook:

Zo krijg je hem tussen de lakens

Grote love horoscoop

Samen klaarkomen in 4 sexy stappen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '