Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

4 manieren om hem voor jou te winnen

Hoe zorg je ervoor dat jouw crush even zot wordt van jou als jij van hem? Door middel van één (of allemaal) van deze 4 wetenschappelijk bewezen trucs. Zomerlief, check!

1. Maak oogcontact

Verliefde koppels kijken maar liefst 75 procent van de tijd in elkaars ogen, zo beweert een studie van Harvard University. Kijk hem dus lang (en zwoel) aan.

 

2. Luister

Heel belangrijk om iemand voor je te winnen, is luisteren naar wat hij of zij te vertellen heeft. Dat bevestigt een studie van de universiteiten van Nevada en Washington. Ben je echt verliefd, dan ben je ook oprecht geïnteresseerd in wat iemand te vertellen heeft.

Tip: toon dat je luistert door in te pikken op zijn verhaal met nieuwe vragen. Let wel, don't overdo it. Je wil niet als een halve stalker overkomen.

 

3. Glimlach veel

Veel lachen maakt je aantrekkelijker, betrokkener en geeft de indruk dat je een winner bent, aldus een studie van Drake University. Allemaal eigenschappen waar mannen van houden, dus haal je mooiste (oprechte) glimlach boven.

 

4. Raak hem aan

Zachte, korte aanrakingen maken je aantrekkelijker en geloofwaardiger. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Het helpt trouwens niet alleen als je verliefd bent, ook wie iets wil verkopen, heeft een grotere kans op een echte verkoop als-ie de persoon even kort aanraakt.

 

Lees ook:

Test: Is hij echt verliefd op jou?

De vrouw op wie elke man verliefd wordt

Mannen sneller verliefd dan vrouwen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '