Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thinkstock

Dubbel win!

Eeuwige liefde, goede seks!

Lang samen zijn met je lief wordt niet altijd als heel erg cool beschouwd. Word je elkaar dan niet beu? Kan je dan wel nog flirten? Is het wel spannend in bed? Euh, ja-haaa! Hieronder zeven redenen waarom 'forever & ever' en monogamie wel degelijk spannend én een boost voor je seksleven kunnen zijn.

1. Weg met die condooms

Natuurlijk moet je voorzichtig blijven, maar lang samen zijn met dezelfde partner vermindert het risico op soa's en betekent dus dat je zelfs die condooms na een tijd achterwege kan laten. Wel je pil niet vergeten natuurlijk.

 

2. Weg met die walk of shame

Herinner je je nog die vreselijke wandelingen naar huis, niet gedoucht en mét panda-ogen en een kater? Hoera, die vreselijke ochtenden na een onenightstand zijn verleden tijd.

 

3. Een beetje vuil en ongeschoren mag

In een relatie waarbij je je helemaal op je gemak voelt, is het niet erg als je zonder sexy lingerie rondloopt of eens een week vergeet je benen te ontharen. Freedom! Zalig!

 

4. GPS is niet meer nodig

En daarmee bedoelen we dat je ondertussen elk plekje van zijn lichaam kent, en perfect weet wat hem wild maakt. Je bent de kapitein van het schip. Ga, geniet en verover!

 

5. Ja, hij kent je O-face

Weinig dingen zijn zo intiem als een orgasme krijgen. Of je nu kreunt, zucht, huilt, schreeuwt of paars aanloopt, alles kan en mag, hij blijft je de mooiste vinden. Oef...

 

6. Experimenteren? Du-uh!

Dat je in een lange relatie minder zou experimenteren? Integendeel. Je kan je wildste fantasieën proberen zonder compleet af te gaan of veroordeeld te worden. Is een blinddoek of zweepje niets voor jullie, dan lach je er eens heel hard mee en doe je het volgende keer wel weer gewoon.

 

7. Weg koude voeten

En dat klinkt heel melig, maar in bed liggen en weten dat er altijd een warm lichaam is waar je in, onder, naast of op kan kruipen, is gewoon een heel fijn gevoel. Zeker in de herfst!

 

 

Is jou lief 'the one'? Hier ontdek je of hij de ware is!

Dé ultieme relatietest in 6 scenario's.

Happy couple? Hier zijn 8 gewoontes van gelukkige koppels.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '