Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Wraakacties zijn universeel

 
Jeukpoeder in je ex zijn sporttas kieperen, Viarga bestellen op zijn naam, enzovoort. Wie heeft er al eens gedacht aan een kleine of zelfs grote wraakactie? Of beter: wie niet? En niet alleen wij Belgen denken hierover na. Over heel de wereld nemen vrouwen en mannen wraak op hun ex. En hoe?!

 

In Egypte kieperde een vrouw haar overspelige echtgenoot van het balkon. Dat deed ze nadat ze de cheating bastard had betrapt met een ander. Hét toppunt: man en vrouw hebben zich verzoend en de zaak werd geklasseerd.

 

Niet alleen in Egypte, maar ook in Brazilië heeft een vrouw wraak genomen op haar overspelige ex. Deze vrouw deed dat niet eigenhandig, maar ging aan de slag met een hamer! De Braziliaanse furie besloot de auto van haar ex vollédig te verbouwen. Pittig detail: op het einde van de slooppartij wandelt de Braziliaanse weg onder luid applaus van haar 'publiek'.

 

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen ondernemen zoete wraakacties. Een man uit het Schotse Edinburgh besloot zijn overspelige vrouw te kijk te zetten op pikante posters. De héle stad hing hij vol flyers en ook de opschriften liegen er niet om: 'Houd uw echtgenoten binnen' en 'Pas getrouwd en al naast de pot gepist'. Zij zal haar lesje wel geleerd hebben!

 

In Wales ging een bedrogen vrouw wel heel origineel aan de slag. Zij besloot haar man duidelijk te maken dat ze wil scheiden door de naam van zijn stamkroeg te veranderen in 'Paul, ik ga van je scheiden'. De overspelige rakker heeft zich zeker en vast in zijn pint verslikt. Een paar dagen later had de dame nog een andere verrassing in petto. Het opschrift van de bar luidde toen: 'Btw, I am keeping the dog'.

 

Een bedrogen vrouw van 61(!) uit Japan ging wel heel ver. Zij sloeg haar overspelige man dood met een koffiekopje (Jahaa, een koffiekopje). Dat deed ze omdat 'hij een verhouding had met een vrouw die ze niet kon uitstaan'.

 

In schoonheid afsluiten, doen we met het verhaal van een Britse man. Hij dumpte paardenmest in de auto (mét open dak) van zijn vrouw. De man had zo wel zijn redenen: vrouwlief had zich ingeschreven op een datingsite. En niet zomaar! In haar profiel schreef ze dat haar man – een complete idioot, trouwens – niet weet dat ze actief is op de site. Wie is er nu de idioot?

 

Jullie vragen om deze acties uit te testen, doen we toch maar niet! Maar zou je ertoe in staat zijn?

 

Wat je beter niet sms't naar je ex

Wat doe je als je je ex tegenkomt? 4 tips!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '