Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Vloeken is goed voor de gezondheid

We moesten even slikken toen we deze studie zagen op de redactie. Vloeken zou goed zijn voor de gezondheid én voor je seksleven.

 

Soms heb je een dag waarop alles misgaat. Dan komt er al snel een f*ck of erger aan te pas. Je probeert dan wellicht jezelf te kalmeren en je te excuseren, maar eigenlijk is vloeken net goed voor je.

 

We zouden het niet op het werk of bij de schoonouders proberen, maar volgens een studie zou vloeken net héél gezond zijn. Uit de studie van de Britse Keele University, blijkt dat het opkroppen van je emoties zeer slecht is voor je gezondheid. Als je de slechte emoties er al vloekend uitgooit, voel je je meteen stukken beter. Vloeken zou daarom helpen om moeilijke, emotionele situaties beter de baas te kunnen.

 

Bovendien zou je door zo open je emoties te uiten ook sexyer gevonden worden door je omgeving. Volgens een enquête op de site The Frisky is vloeken in bepaalde situaties net zo opwindend als dirty talk. Je weet dus wat je te doen staat om je seksleven en gezondheid een boost te geven. 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '