Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dé nieuwe print voor de zomer? Gingham!

Deze lente is de gingham-print dé must-have-trend die absoluut niet in je kleerkast mag ontbreken. Ging-watte? No worries, wij hadden er ook nog nooit van gehoord! Speciaal voor jullie zochten wij op wat het precies is en hoe je het draagt.

Pixie Lott

Pixie Lott

Noureen Dewulf

Noureen Dewulf

Selma Blair

Selma Blair

Daisy Lowe

Daisy Lowe

Harper Beckham

Harper Beckham

Amber Rose

Amber Rose

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Ellie Goulding

Ellie Goulding

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried

Kylie Minogue

Kylie Minogue

Daisy Lowe

Daisy Lowe

Sam Faiers

Sam Faiers

Rihanna

Rihanna

Revival van het vichy-ruitje

Gingham is een leuke retroprint die heel sterk doet denken aan de fifties en de vichy-ruitjes. Classy zwart-wit never gets old, maar wie voor een frissere look wil gaan, kan ook kiezen voor lichtroze of knalblauwe patronen.

 

Hoe combineer je het?

Tijdens het samenstellen van je outfit moet je opletten dat het geheel niet te druk wordt met al die ruitjes. Wie op veilig wil spelen, kan een jeans dragen met een stoer gingham-hemdje, maar ook een zwarte of witte skinny laat zich ideaal combineren met een sexy gingham-crop-top. Ook voor fashionista’s die niet te lang willen nadenken over hun kledingkeuze is er een handige oplossing (’s ochtends is elke seconde nu eenmaal very precious). Zij kunnen gewoon gaan voor een kleedje of playsuit met gingham-print; jasje erover, en klaar!

 

Hoe dragen de celebs het?

Check zeker onze fotospecial en laat je inspireren door de gingham-combinaties van R&B-queen Rihanna, de superschattige Harper Beckham of de verleidelijke Sam Faiers (onze favoriet).

 

Lees ook dit:

Trend: knallen in kaki

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '