Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Levi's

De nieuwste Levi’s is op je lijf geschreven

Catherine Kosters
De 501 ken je als de klassieke rechte jeans van Levi's die al sinds 1873 meegaat. Omdat steeds meer fans creatief aan de slag gingen met hun favo broek is er nu de 501 CT, speciaal voor jou customized en tapered, en door ons getest én goedgekeurd!

De CT in 501 CT staat dus voor customized & tapered, wat zich vertaalt in hier en daar een paar goedgemikte scheuren en onderaan een iets smallere pijp. Helemaal nu dus, vooral omdat je de broek nog verder naar je hand kan zetten door voor een kleinere of grotere maat te kiezen!

 

Levi's1 jeans, 3 manieren om 'm te dragen.

 

Je draagt de nieuwste Levi's namelijk downsized, true-to-size of upsized. Een maatje kleiner geeft een slim silhouet, je eigen maat valt net als de oude klassieker vrij recht en ééntje groter zorgt dan weer voor een coole boyfriendlook

 

Levi'sTried & tested

 

Dat ziet er op een model natuurlijk allemaal aardig uit, maar hoe zit het in het ECHT? Wel, pretty good, actually. Zeggen dat ik niet echt een denimfreak ben, is een understatement – ik draag zo goed als uitsluitend rokjes en jurken – maar de 501 CT heeft ondertussen als enige broek een plek in mijn kleerkast weten veroveren.

 

Ik koos voor de true-to-size variant en ontdekte dat de jeans lekker zit dankzij de hoge taille en relaxte fit en eindeloos te combineren valt. Ik droeg de mijne al met sneakers en een hemd, maar even goed met luipaard enkelaarsjes en een oversized sweater & mantel.

 

Approved by Flair, dus!

 

Je shopt een 501 CT vanaf € 94,95 in de winkel of via www.levis.com.

 

Meer mode-inspiratie nodig? Check dan hier de basics die je in je kast moet hebben, en hier de modeblunders die je nooit meer mag maken.

 

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '